Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán: Hiába nevezik másnak a kvótát, attól még kvóta marad – videóval

888.hu

2020.09.24. 14:42

Egyelőre nem történt áttörés az európai migrációs politikáról folytatott vitában, az Európai Bizottság szerdán bemutatott új migrációs és menekültügyi javaslatcsomagjában hiába nevezik át a kvótát másnak, attól még kvóta marad, és azt Magyarország ellenzi – szögezte le Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben csütörtökön, miután lengyel és cseh kollégájával együtt Ursula von der Leyen bizottsági elnökkel tárgyaltak.

A megbeszélést követően közösen tartott sajtótájékoztatót Lengyelország brüsszeli uniós nagykövetségén a magyar kormányfő, valamint Mateusz Morawiecki lengyel és Andrej Babis cseh miniszterelnök.

Orbán Viktor kiemelte:

az új bizottsági migrációs javaslatcsomag tónusa jobb, mint a korábbi javaslatok voltak, azonban a bizottsági megközelítés nem változott.

Orbán Viktor leszögezte, hogy a javaslatcsomagot tekintve nincs áttörés.

Az áttörés akkor következne be, ha elfogadnák azt a magyar javaslatot, hogy senki nem léphet be az Európai Unióba addig, amíg valamely tagállam a vonatkozó jogi eljárást lezárva be nem engedi az unió területére”

– emelte ki a miniszterelnök.

A bizottsági megközelítés az, hogy menedzseljük jól a migrációt. A magyar megközelítés azt mondja: állítsuk meg a migránsokat.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére