Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán: Magyarország nem fogad be egy bevándorlót sem

Bokor Gábor

2018.01.19. 09:49

Orbán Viktor a Kossuth Rádió reggeli mûsorában elmondta, hogy a kormány célja világos, egyértelmû és összefügg a nemzeti konzultációval, amit azért kell újra és újra megindítani, hogy egységes legyen az ország.

Orbán Viktor a pénteki interjújában kifejtette, hogy a cél az, hogy Magyarország ne legyen bevándorlóország. Elmondása szerint, akik a migrációt szervezik és finanszírozzák, ne tudjanak boldogulni és távol kell őket tartani Magyarországtól.

Ez a „Stop Soros” lényege.”

A kormányfő szerint Soros György nyíltan el szokta mondani, hogy rengeteg pénzt fordít arra, hogy a migrációt támogassa. Korábban tervét nyilvánosan is hirdette.

Rengeteg pénzt ad azoknak, akik a migrációt szervezik. Lesz egy új jogszabály, Soros György eldöntheti, hogy folytatja-e ezt a tevékenységet vagy sem, de a jogszabály rá is vonatkozni fog”

– mondta a miniszterelnök, majd hozzátette, hogy külön regisztrálásra kerülnek a civil vagy inkább álcivil szervezetek, külön bevallást kell készíteniük.

Orbán Viktor leszögezte, hogy magyar nézőpontból nem számít, hogy az unió vagy Soros György finanszírozza a civil szervezeteket, az viszont számít, hogy olyan célokat támogatnak, amelyek ellentétesek a magyar emberek álláspontjával.

A pénzt annak forrása szempontjából nem logikus megkülönböztetni. Mindenkit távol kell tartani Magyarországtól, aki a magyar emberek érdekeivel ellentétes cselekedetet folytat”

– közölte a miniszterelnök és elmondta, hogy a migráció marad az elkövetkező tíz év legfontosabb kérdése Magyarországon és az unióban is.

Magyarország migrációs politikája változatlan: nem akarunk bevándorlóországgá válni és a kvótákat elutasítjuk.”

Orbán Viktor beszélt a nemzetközi menekültügyi egyezmények alapján oltalomban részesült 1300 főről is. A kormányfő elmondta, hogy főként kiskorúakról és nőkről van szó, jelen pillanatban 491 fő van őrzött és nem őrzött szálláshelyen hazánkban oltalom alatt.

Ezek az emberek abban különböznek a migránsoktól, hogy illedelmesen bekopogtattak az ajtón, nem pedig letarolták az országot. Csupán átmeneti oltalmat kaptak, ami azt jelenti, hogy amennyiben már nem szorulnak védelemre, vissza kell térniük hazájukba. Sose lesznek magyar állampolgárok”

– közölte.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére