Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán: Soros maffiahálózatával és Brüsszellel kell megvívnunk a csatát

888.hu

2017.07.22. 14:12

Orbán Viktor hagyományához hûen idén is megtartotta beszédét a a Bálványosi Szabadegyetemen. Elõadásában az erõs, sikeres állam jellemzõirõl beszélt, valamint a Visegrádi Négyek jövõjérõl és a jövõ évi magyarországi választásokról.

Huszonhét éve kezdtük el a közös gondolkodást Tusnádfürdőtől néhány kilométerrel arrébb, Bálványosfürdőn, ahol egy felismerés fogalmazódott meg bennünk – tekintett vissza tusványosi beszédében az elmúlt évtizedekre a miniszterelnök.

Orbán aláhúzta, hogy:

Magyarország Trianon óta nem állt olyan közel ahhoz, hogy erős, virágzó ország legyen mint most."

Soros maffiahálózata ezt a célt veszélyezteti. Az elkövetkezendő kilenc hónap arról szól, hogy meg kell küzdenünk Soros médiabirodalmával és Brüsszellel, erős és magyar Magyarországot akarunk.

A hazafiak oldalán állunk.

A kormány jelen pillanatban hazafias kormányzást folytat. Ez pedig megköveteli:

az erős gazdaságot, a pénzügyi függetlenséget, a közbiztonságot, a stratégia ágazatok nemzeti tulajdonba kerülését, a nemzeti szuverenitás visszaállítását.

Kifejtette, hogy egy erős ország esetében nem lehet beszélni demográfiai hanyatlásról, és a feltételek között említette a közbiztonságot, amely magába foglalja a határvédelmet és a terrorkísérletek elhárítását. Fontosnak nevezte, a kulturális identitás megtartását, a jövő magyarságának egy közösségbe való szervezését, e nélkül Magyarország nem lehet erős ország.

A miniszterelnök hangsúlyozta: a modern állam feltétele az is, hogy képes legyen vendégül látni a világ nagy rendezvényeit, Budapest épp most bizonyítja be magának és a világnak, hogy nincs olyan rendezvény a foci vb-n kívül, amit ne tudna vendégül látni.

Orbán Viktor a szabadegyetemen tartott beszédében kijelentette, a magunk mögött hagyott egy esztendő legfontosabb eseményének a visegrádi 4-ek megerősödését tartja. „Varsó, Prága, Pozsony és Budapest egy hangon beszél, bár karakterükben más országokról van szó. És erre igazán büszkék lehetünk” – mondta.

Kik fognak élni Európában?

A jövő legfontosabb kérdése, hogy kik fognak élni Európában,  Magyarország a magyarok országa lesz-e, Németország a németek országa lesz-e, vagy sem a jövőben?

A valóságban sikeres integrációt nem ismerünk. A munkaerőhiányra a migráció nem válasz, a migránsok kultúrája pedig élesen szemben áll az európai kultúrával, kizárják egymást. Az európai kultúrában például kívánatos, hogy a férfisak és a nők egyenjogúak legyenek – a muszlim világban ez elfogadhatatlan. Csak idő kérdése, hogy melyik kerekedik felül – jelentette ki Orbán Viktor.

A gazdasági problémák megoldására a migráció nem válasz

A miniszterelnök úgy vélte: a munkaerőhiány migránsokkal való pótolása olyan, mint amikor a hajótörött tengervizet iszik. "Az is víz, de tovább növeli a bajt" - jelentette ki.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy a muszlim közösségek a saját kultúrájukat erősebbnek tekintik, mint a keresztény kultúrát. Az erősebb ezért soha nem fogja a gyengébbet magáévá tenni. Az átnevelés ezért nem lehet sikeres - vélekedett Orbán Viktor.

27 évvel ezelőtt azt gondoltuk, hogy Európa lesz a jövőnk, ma úgy gondoljuk, hogy mi vagyunk Európa jövője.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére