Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor: A globalista ideológiákkal szemben meg kell védeni a gyermekeinket és a családokat is

888.hu

2022.10.09. 15:40

A VIVA22 egy spanyol politikai, kulturális és ünnepi rendezvény, melyet idén október 8-9. napon tart meg a VOX spanyol jobboldali párt. A mai napon több olyan neves politikus is felszólal, amelyekkel a párt nemzetközi szövetséget kötött. Donald Trumphoz és Giorgia Melonihoz hasonlóan Orbán Viktor is videóüzenetben köszöntötte a rendezvényen megjelenteket.

 

Jó szokás, hogy évről évre összegyűlnek a spanyol nemzeti zászlók alatt. Mi is rendszeresen ezt tesszük Magyarországon, mert ez jót tesz a szívünknek és a lelkünknek, a progresszív globalisták pedig szívrohamot kapnak tőle.”

– kezdte köszöntőjét a miniszterelnök.

 

Hozzátette, hogy egy ilyen alkalommal meg tudják beszélni az előttünk álló kihívásokat.

 

Továbbra is igaz, hogy nem adhatjuk fel a nemzeti érdekeinket, a brüsszeli bürokratákkal szemben továbbra is meg kell védeni a hagyományainkat és a szuverenitásunkat. Nem engedhetjük, hogy bevándorlók milliói rohanják le az Európai Unió tagállamait. Ki kell állnunk a hagyományainkért, a kultúráinkért és a globalista ideológiákkal szemben meg kell védeni a gyermekeinket és a családokat is.”

– sorolta Orbán Viktor.

 

A miniszterelnök megjegyezte, hogy „a harc közös harcunk lesz a jövőben is”.

 

A római gyors már befutott Brüsszelbe. Felkészül a madridi szerelvény, Santiago Abascal barátom vezetésével. Sok sikert kívánok a VOX-nak, Isten éltesse mindannyiukat!”

– zárta köszöntőjét a magyar kormányfő.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére