Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor: A globalista ideológiákkal szemben meg kell védeni a gyermekeinket és a családokat is

888.hu

2022.10.09. 15:40

A VIVA22 egy spanyol politikai, kulturális és ünnepi rendezvény, melyet idén október 8-9. napon tart meg a VOX spanyol jobboldali párt. A mai napon több olyan neves politikus is felszólal, amelyekkel a párt nemzetközi szövetséget kötött. Donald Trumphoz és Giorgia Melonihoz hasonlóan Orbán Viktor is videóüzenetben köszöntötte a rendezvényen megjelenteket.

 

Jó szokás, hogy évről évre összegyűlnek a spanyol nemzeti zászlók alatt. Mi is rendszeresen ezt tesszük Magyarországon, mert ez jót tesz a szívünknek és a lelkünknek, a progresszív globalisták pedig szívrohamot kapnak tőle.”

– kezdte köszöntőjét a miniszterelnök.

 

Hozzátette, hogy egy ilyen alkalommal meg tudják beszélni az előttünk álló kihívásokat.

 

Továbbra is igaz, hogy nem adhatjuk fel a nemzeti érdekeinket, a brüsszeli bürokratákkal szemben továbbra is meg kell védeni a hagyományainkat és a szuverenitásunkat. Nem engedhetjük, hogy bevándorlók milliói rohanják le az Európai Unió tagállamait. Ki kell állnunk a hagyományainkért, a kultúráinkért és a globalista ideológiákkal szemben meg kell védeni a gyermekeinket és a családokat is.”

– sorolta Orbán Viktor.

 

A miniszterelnök megjegyezte, hogy „a harc közös harcunk lesz a jövőben is”.

 

A római gyors már befutott Brüsszelbe. Felkészül a madridi szerelvény, Santiago Abascal barátom vezetésével. Sok sikert kívánok a VOX-nak, Isten éltesse mindannyiukat!”

– zárta köszöntőjét a magyar kormányfő.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére