Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor: Április 3-án csak a Fidesz!

888.hu

2022.03.26. 16:10

A háború, amely felhőként rátelepedett erre az országgyűlési választásra, nem lecsökkentette a választás tétjét, hanem megemelte – kezdte Orbán Viktor legújabb Facebook-videójában.

 

Ennek a választásnak most már nem csak az a tétje, hogy visszamegyünk-e oda, ahol 2010 előtt voltunk. Ennek most már háború és béke is a tétje. Ha békét akarunk, nem szavazhatunk a baloldalra, ha békét akarunk, csak a nemzeti oldal, csak a Fidesz és a KDNP képes megadni ezt Magyarország számára”

– mondta a kormányfő.

 

Hozzátette: „ha biztonságot akarunk Magyarország számára, azt csak a Fidesztől és a Kereszténydemokrata Néppárttól várhatjuk”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére