Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor: Gondoskodunk az idősekről!

888.hu

2022.10.01. 09:30

A miniszterelnök az idősek napjának alkalmából szólt a nyugdíjasokhoz.

 

Egész Európában nehéz idők járnak, de ilyenkor sem szabad szem elől tévesztenünk a legfontosabb nagy nemzeti céljainkat. Az egyik ilyen a nyugdíjasok megbecsülése Magyarországon.”

– kezdte beszédét a Facebook-oldalára feltöltött videóban Orbán Viktor.

Ezután rátért az idősek ellátásának területén elért eredményekre. Ezek közé tartozik a 13. havi nyugdíj, illetve, hogy a szankciók miatt elszabaduló infláció miatt idén másodszorra is fognak inflációs nyugdíjkiegészítést is kapnak a nyugdíjasok. Az utóbbit november 10–15-e között kaphatják majd kézhez.

A gazdasági növekedés miatt pedig a miniszterelnök úgy látja, hogy nyugdíjprémiumot is tudnak adni idén a nyugdíjasoknak. Ezt pedig a novemberi nyugdíjjal kaphatják majd meg.

 

Nehéz idők, válság ide vagy oda a nyugdíjasainknak Magyarország megadja azt, ami megilleti őket.”

– zárta rövid videóját a miniszterelnök.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére