Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pénzbüntetést kapott az autópályán szabálytalankodó paraszt audis

888

2020.06.22. 16:28

A bíróság 325 000 forint pénzbüntetésre és 1 év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte.
Gyorsított eljárásban tárgyalták annak az audisnak az ügyét, aki játszadozásból és bosszantásból szabálytalankodott az M0-s autópályán.

A vádirat szerint az audis 2020. május 27-én reggel 6 óra körüli időben az M0-s autóúton közlekedett a Megyeri híd irányából az M3-as autópálya felé, amikor a vádlott a fóti elágazás elé ért, utolérte az előtte szabályosan közlekedő gépjárművet, majd azért, hogy a sértettet gyorsabb haladásra vagy lehúzódásra bírja, a távolsági fényszóróját többször felvillantotta anélkül, hogy eközben a haladási sebességét csökkentette volna.

Mivel a sértett nem változtatott a sebességén és nem tért át a mellette lévő forgalmi sávba sem, ezért a vádlott áttért a Fót irányába kanyarodó forgalmi sávba, elhaladt a sértett mellett, majd szabálytalanul megelőzve őt visszatért elé. Ezt követően nem indokolt okokból intenzív fékezésbe kezdett, melynek hatására az ütközése elkerülése érdekében a sértett is fékezésre kényszerült – írja az ügyészség.

A bíróság a vádlottat bűnösnek mondta ki közúti veszélyeztetés bűntettében, ezért 325 000 forint pénzbüntetésre és 1 év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte. Az ítélet ellen a vádlott védője fellebbezéssel élt, így az nem jogerős.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére