Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pikó kirúgta a kétgyermekes édesanyát, mert nem tudott túlórákat vállalni

Zelenka Dóra

2019.12.07. 16:08

Érdekes, tavaly még az állítólagos rabszolgatörvény ellen tiltakoztak az ellenzéki pártok.

Egy kétgyermekes családanyának azért mondott fel a józsefvárosi hivatal, mert a gyermekeit egyedül nevelő nő nem tudott volna plusz munkát vállalni, pedig korábban azt ígérték neki, hogy ezért nem bocsájtják el. Tavaly decemberben még botrányt is okoztak a baloldali pártok, amikor közösen tiltakoztak az általuk csak rabszolga törvénynek nevezett munka törvénykönyvének módosítása ellen – értesült a Hír TV.

A választás után aztán a 8-i kerület új baloldali többségű vezetése, ahogy ígérte elsők között döntött arról, hogy nem kötelezi a kerületben dolgozókat túlmunkára. A DK szóvivője szerint a VIII. kerületi önkormányzat helyesen járt el, hogy leszavazták a túlóratörvény alkalmazását. Barkóczi Balázs hangsúlyozta nem tudnak arról, hogy a józsefvárosi dolgozókat túlmunkában foglalkoztatnák.

Barabás Richárd, a Párbeszéd szóvivője szerint Pikó Andrásról elképzelhetetlen, hogy így járjon el a saját önkormányzatánál. A Jobbik alelnöke bár elismerte, hogy nem tud a konkrét ügyről semmit, mégis határozottan állította, hogy ilyen nem történhetett a Józsefvárosban.

Ehhez képest a két gyermekes édesanya azt állítja, hogy azért küldték el, mert minden szabad pozícióra csak olyan embert vesznek fel, aki tudja vállalni a túlórázást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére