Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Politikai bosszú része volt az EP-vita"

Bertha László

2019.02.01. 06:28

Nem a jogállamiságról szólt a szerdai EP-vita, hanem politikai bosszú része volt, amelynek egyetlen oka az volt, hogy Magyarország a migráció ügyében eltérõ álláspontot foglal el.

Kovács Zoltán, akit az M1-nek nyilatkozva elmondta, hogy szó sincs jogállamiságról, csupán a bevándorláspárti baloldal néhány elszánt politikusa próbálta meg újra színpadra rángatni Magyarországot, hogy rajta lehessen „elverni a port” a kampányukban.

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerint nem igaz, hogy a közigazgatási bíróságok eltérnének a Nyugat-Európában évtizedek óta működő rendszerektől, és szó sincs arról, hogy az önkéntes túlmunkaidő szabályozása eltérne az európaitól, hiszen Nyugaton több országban jóval magasabb a maximális keret.

Kovács Zoltán úgy fogalmazott, hogy megint megpróbáltak megszégyeníteni egy olyan államot, amely kiáll a saját igazáért, a nemzeti szuverenitásáért és a migráció ellenében elfoglalt álláspontjáért.

Megjegyezte: szerinte a magyar baloldal nagyon nehezen szabadul meg kommunista gyökereitől, és ehhez partnert talált az európai zöldeknél, liberálisoknál és szociáldemokratáknál, amit rettenetes fejleménynek nevezett.

Arra a kérdésre, hogy a kormány miért beszél egyre többet Soros-tervről, az államtitkár úgy válaszolt, hogy amikor az EP arról döntött, hogy háromszorosára növeli a migrációval foglalkozó emberi jogi szervezetek támogatását, akkor érdemes felidézni, hogy ez

Soros György 2015 szeptemberében meghirdetett tervének 6. pontja.”

Arra a felvetésre, hogy az ellenzék „romboló módon” is készül az EP-kampányra, Kovács Zoltán kijelentette: ők sem „hátrakötött kézzel vagy leeresztett karral” mennek csatába, megvannak az eszközeik, és el fogják mondani, mit gondolnak a migráció veszélyeiről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére