Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Politikai nyomás van a kötelezettségszegési eljárás mögött

Pörge Béla

2018.07.25. 06:32

Kovács Zoltán kormányszóvivõ szerint politikai nyomás van a Magyarország ellen a "Stop Soros" törvénycsomag miatt megindított kötelezettségszegési eljárás mögött.

Kovács Zoltánt az M1-en kedden arról kérdezték, hogy Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a nap folyamán elfogadhatatlannak és támadásnak minősítette az Európai Bizottság részéről a "Stop Soros" törvénycsomag miatt Magyarország ellen indított kötelezettségszegési eljárást.

A kormányszóvivő szerint aki tesz az illegális migráció megállításáért, azt büntetni akarják, aki pedig behozza a migránsokat, azt gyakorlatilag jutalmazzák. Jelezte: ezekről a kérdésekről vitáznak már három éve, és az EB nézőpontját nem tudja megingatni, hogy az Európai Tanácsban az állam- és kormányfők miben egyeztek meg.

Hangsúlyozta: ennek fényében kell nézni a "Stop Soros" törvénycsomag miatti kötelezettségszegési eljárást, valamint azt, hogy a bizottság bírósági szakaszba léptetett egy ugyanilyen eljárást a határőrizeti rendszer és a menekültkérelmek elbírálása miatt az országgal szemben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére