Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sajtóhír: Botkáék pénzelték a Szeviép-vezéreket felmentő bírónő családi cégét

888.hu

2019.12.16. 17:47

Nem véletlenül született a meglepő ítélet a Szeviép-ügyben.

Első fokon összesen 16 év börtönt kapott a Szeviép-ügy három vádlottja, akiket most másodfokon felmentett a Szegedi Törvényszék arra hivatkozva, hogy nincs elég bizonyíték a csődbűncselekményre. A sokakat megdöbbentő ítéletnek a baloldal örül, ám úgy tűnik, az ügyben eljáró bírónő nem nevezhető éppen semlegesnek.

A Pesti Srácok cikke szerint Nóvé Ágnes, a háromfős törvényszéki bírói tanács egyik tagja milliárdos megrendeléseket kapott Botkáéktól.

A lap utánajárt, hogy a bírónő és férje ketten a tulajdonosai az ÉPTÁRKER Kft.-nek, mely cég több ízben is komoly megrendeléseket kapott a Botka László vezette szegedi önkormányzattól, vagy ahhoz köthető cégektől.

Ami igazán érdekessé teszi ezt az információt, az az a tény, hogy az ÉTPTÁRKER éves bevétele soha nem volt még a közelében sem annak, amit abban az évben sikerült elérniük, ami a Szeviép-per elsőfokú és másodfokú tárgyalása között zajlott le – mutat rá a Pesti Srácok.

Magyarul erős a gyanú rá (bár ezt nem lehet még kijelenteni biztosan), hogy Botkáék megrendelésekkel fizették le a Szeviép-ügy bíróját.

A Pesti Srácok cikke részletesebben foglalkozik az üggyel, és a témában várhatóan újabb írásokkal jelentkeznek majd!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére