Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sneider a bevándorláspárti Nyugatot majmolta a Jobbik évadnyitóján

Tóth Dalma

2019.02.02. 19:32

Szombaton tartotta a Jobbik budapesti évadnyitó rendezvényét.

Sneider Tamás pártelnök az eseményen azt hangoztatta, hogy a Jobbiknak óriási felelőssége van abban, hogy a 21. századi pártokat egységbe forrassza, ami szerinte egy közös munkát jelent az ellenzéki pártokkal. Azaz Sneider is elismerte, hogy a Jobbik átállt a baloldalra. Ezt jelzi az is, hogy az évadnyitón a hallgatóság soraiban helyet foglalt az LMP társelnöke, Keresztes László Lóránt is, akit Gyöngyösi Márton, a párt alelnöke, frakcióvezetője külön köszöntött. 

Merjünk egyetérteni abban, hogy nem kell mindig mindenben egyetérteni"

– hangoztatta a frakcióvezető a baloldali ellenzéki pártok kedvében járva.

Jobbik: a szemkilövető Gyurcsány-kormány a demokrácia aranykora volt a jelenhez képest

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője szerint a legsötétebb balliberális kormányzatok alatt is sokkal jobb volt Magyarországon, mint ma.

Sneider Tamás arról is beszélt, hogy "Skandinávia és a nyugati világ államait kell például vennünk", ahol szerinte jobban működik a társadalom, mint Magyarországon. Ehhez már nem tudunk mit hozzáfűzni. Köztudott, hogy a Nyugat képtelen megbirkózni egy sor problémával, köztük a migránshullámmal, Sneider valamiért még is róluk venne példát. 

Az elmúlt időszakban folyamatosan arról szóltak a hírek, hogy a Jobbik önmaga felszámolására készül, mivel a pénzbüntetések és a közelmúltbeli botrányok nem tettek jót a párton belüli morálnak. A megszűnést azonban egyelőre elhalasztották.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére