Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros György pénzügyi befektetésként tekint a migránssimogató szervezeteire

Tóth Dalma

2018.03.19. 10:40

Soros György állítólagos emberbaráti akciói valójában a pénzügyi érdekeinek érvényesítését szolgálják - a Magyar Idõk hétfõi cikke szerint ezt "kotyogta el" a migránsokat segítõ Migration Aid alapítvány alelnöke egy beépített oknyomozó újságírónak.

Bayer Zsolt cikke szerint Siewert András a beszélgetés során elismerte:

Soros tevékenységének legfőbb célja, hogy maximalizálja a politikai befolyását Magyarországon.

"Végeredményben minden a pénzről szól. Ebben biztos vagyok" – idézi a lap az aktivistát, aki az újság szerint az egyik főszereplője a bevándorlást segítő szervezetek hálózatának.

Siewert a beszélgetés során elárulta: a Migration Aid a tranzitzónába való bejárását arra használta fel, hogy illegális adatbázist építsen a menekültekről, méghozzá titokban. Arról is beszámolt, hogy kapcsolatai vannak a Belügyminisztériumban, amelynek segítségével bármikor tud belépőt szerezni a tranzitzónába.

Siewert felfedte, hogy a Migration Aid komoly kapcsolatrendszerrel rendelkezik Magyarországon és a szomszédos országokban, valamint Görögországban, sőt a budapesti német és osztrák nagykövetségen is. Siewert szerint a magyar kapcsolatrendszerbe bizonyos Soros Györgyhöz köthető civil szervezetek is beletartoznak: Magyar Helsinki Bizottság, Menedék Egyesület, Társaság a Szabadságjogokért, Amnesty International, Artemisszió Alapítvány.

Arról is beszámolt, hogy Siewert tagja az Egyesült Királyságban nonprofit szervezetként bejegyzett Migration Aid International igazgatóságának is.

A szerző felidézi: az illegális bevándorlók felkarolására létrejött, magát civilnek nevező szervezet, a Migration Aid 2017 nyarán azzal borzolta a kedélyeket, hogy bejelentette: vegyes, magyar és migráns családokból álló falvakat, kísérleti életteret hozna létre Magyarországon.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére