Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tarlós: kapaszkodjanak meg, valójában ők állnak Karácsony mögött

Nagy Gábor

2019.08.24. 14:00

Tarlós István főpolgármester az Inforádió Aréna c. műsorának volt a vendége.

Tarlós István már az interjú elején leszögezte, hogy ő már 30 éve politizál, és úgy látja, ez a kampány tulajdonképpen nem is kampány,

hanem egy felforgatás, egy destabilizációs kísérlet. (...) Itt amiről szó van, az a suta kormánybuktatási szimuláció, aminek semmi értelme nincs.

A főpolgármester szerint az ellenzék keresett egy gyenge embert, Karácsony Gergelyt, aki amellett, hogy nem egy igazán erős jellem, de még alkalmatlan is a város vezetésére. Tarlós szerint a Karácsony-projekt mögött nem jelöltek, s nem is Karácsony Gergely áll, hanem láthatatlan kivénhedt SZDSZ-es erők.

Kapaszkodjon meg, én több telefont is kaptam az elmúlt héten, ugye most 25 éve, hogy én kiléptem az SZDSZ-ből, '94-'95-ben gyűlöltek engem ezért, hiszen elmondtam akkor, hogy miért lépek ki, akár hiszik, akár nem, régi, régi, sértett SZDSZ-esek vannak ott a háttérben és tevékenykednek

- fogalmazott Tarlós, aki elmesélte, hogy ezek a sértett szadeszesek eladták a nemzet lelkét, becsapták az embereket, s még Horn Gyula is besokallt az aljas módszereiktől, vagyis a „nettó hatalomvágytól, a szégyenkezés nélküli hazudozástól, a túlméretezett vádaskodásaktól, illetve a valóságtól elrugaszkodott, kelekótya ötletektől”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére