Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tarlós: Karácsony kiszolgáltatott ábrázatot mutató megjelenése imponálhat a nőknek, de ez nem egy szépségverseny

Bokor Gábor

2019.04.15. 09:45

A fõpolgármester volt a Hír TV vasárnap esti mûsorának, A nyolcasnak a vendége.

A nyolcas legutóbbi vendége Tarlós István volt, akitől G. Fodor Gábor műsorvezető, portálunk főszerkesztője többek között azt kérdezte, hogy mit jelent Tarlós számára Budapest. A városvezető erre azt válaszolta, hogy a város volt az egyik oka, amiért ismét elvállalta a megbízatást és indul a főpolgármesteri posztért.

A jelenlegi ellenzék és a szóba jöhető riválisok kevesebbet képesek tenni a városért. Én itt születtem. Legrégebbi ősöm, aki egyenes ágon biztosan Óbudán élt, az 1819-ben született. Nekem mást jelent ez a város, mint azok közül sokaknak, akikkel vitáim vannak"

– mondta Tarlós István, majd azzal folytatta, hogy nem tudna máshol élni, annyira szereti a fővárost.

Karácsony Gergellyel kapcsolatban a főpolgármester úgy fogalmazott a műsorban, hogy az MSZP-P jelöltje csak a külsőségekre alapoz.

Karácsony Gergely az elesett és kiszolgáltatott kinézetével operál, azt azonban nem szabad elfeledni, hogy támogatta a zsidó képviselők listázását, nem ismeri a helyesírás szabályait, foghíjas a földrajztudása, és az általa vezetett kerületben veszteséges parkolási rendszert működtet"

– fogalmazott a főpolgármester, aki szerint a felhős tekintetű, intelligens, kiszolgáltatott ábrázatot mutató szemüveges megjelenés, kicsit bátortalan hanghordozás imponál bizonyos típusú nőknek, de ez nem egy szépségverseny.  

Itt van ez a parkolási cirkusz, amit duzzogva, félve, fenyegetőzve, teljesen meggondolatlan kommunikációval kezel"

– mondta a főpolgármester Karácsony Gergely zuglói parkolási botrányáról, majd azzal folytatta, hogy ezek után az is megkérdőjelezhető, hogy kerületi polgármesternek egyáltalán alkalmas-e.

Nézzük Zuglót, mi történt a kerületben? Az égvilágon semmi. Van egyetlenegy környezetvédelmi projektjük, az is befulladt"

– értékelte Karácsony munkáját Tarlós István. 

Másik vetélytársáról, Puzsér Róbertről azt mondta, hogy őt kedveli.

Ha a Mikroszkóp Színpadon látnám, ordítva röhögnék és tapsolnék"

– mondta Tarlós István, majd azzal folytatta, hogy mond nagyon jópofa dolgokat és van egy olyan hanghordozása és stílusa, amely egy kicsit hajaz a Fábry Sándoréra.

Puzsér Róbertnek semmi tapasztalata és nulla eligazodási képessége van az egész önkormányzati rendszerben és jogrendszerben. Ha azt gondolja, hogy beül oda, kiad egy utasítást és jövőre nem lesz autó a belvárosban, és ehhez ő egy személyben forrásokat rendel, akkor teljesen el van varázsolva"

– fogalmazott A nyolcas műsorában a főpolgármester, aki szerint Puzsér úgy mozog a várospolitikában, mint elefánt a porcelánboltban.

Tarlós István szerint az nem működik, amit Puzsér Róbert állít, miszerint nem baj, hogy nem ért hozzá, mert majd körbeveszi magát tanácsadókkal. A főpolgármester szerint ez pont olyan lenne, mint amikor valaki úgy akar műteni, hogy semmit nem ért az orvostudományokhoz, viszont felvesz maga mellé egy megfelelő szaktudású asszisztenst.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére