Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tarlós: Karácsony otromba lejárató akcióra készül az anarchista Gulyás Márton felhasználásával

Horváth József György

2019.08.22. 15:28

Semmi meglepetést nem jelent Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt főpolgármester-jelöltjének visszalépése, és az sem, hogy a Liberálisok támogatják Karácsony Gergelyt, az MSZP-Párbeszéd jelöltjét – reagált Tarlós István főpolgármester a csütörtöki ellenzéki bejelentésre.

Tarlós István az MTI megkeresésére azt mondta: nem az a lényeg, hogy a Párbeszédhez hasonló, „mérhetetlen” pártról van szó, hanem inkább az, hogy Karácsony Gergely elfogadta a liberális párt drogliberalizációra vonatkozó követelését. Megjegyezte azt is, hogy a hírek szerint a „zuglói ügyeit zavartan takargató” Karácsony Gergely amúgy is „kétségbeesetten otromba lejárató akcióra készül Gulyás Márton anarchista és egykori SZDSZ-esek felhasználásával”.

A főpolgármester azt mondta:

Sermer Ádám és pártja egyértelműen és határozottan a drogliberalizáció képviseletének felvállalásához kötötte a visszalépést.

 

A csütörtöki nap folyamán Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt főpolgármester-jelöltje visszalépett, és támogatásáról biztosította Karácsony Gergelyt. Sermer Ádám közölte, a megállapodás megkötése után kijelenthető: Karácsony Gergelyen kívül kizárólag Fidesz-párti jelöltek maradnak állva a főpolgármester-jelölti versenyben. Hozzátette: a megállapodás része, hogy az V. kerületben közös ellenzéki jelöltként indul egyéni körzetben Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti elnöke. Karácsony Gergely, az ellenzéki pártok főpolgármester-jelöltje azt mondta, a Liberálisokkal történt megállapodás után a Budapesten változást akaró, sokszínű tábor még egy színnel gyarapodott és teljes körűvé vált.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére