Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tovább gyûrûzik a jobbikos belháború: Varga-Damm beleszállt Dúró Dórába

Forisek Ádám

2018.05.01. 18:30

Simicska jobbikosa úgy tûnik, nem örülne a Toroczkai-Dúró párosnak.

A választások óta a Jobbikban eluralkodott a káosz. Vona Gábor bukását kezdetben társelnöki rendszerrel tervezték pótolni, melynek élére Sneider Tamás, valamint a zsidókat korábban listázni kívánó Gyöngyösi Márton került volna.

Ezt az elképzelést támogatta maga Vona Gábor is, és ezt sem sikerült összehoznia: a Jobbik kongresszusi küldötteinek 82 százaléka úgy döntött, a jövőben egy elnök, egy elnökhelyettes és 6 alelnök vezeti a pártot.

A Gyöngyösi-Sneider páros mellé azonban az elnökjelölti pozícióért bejelentkezett Ásotthalom polgármestere, Toroczkai László is. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Toroczkai komoly aggodalomra adhat okot a Gyöngyösi-Sneider párosnak, hiszen sajtóértesülések szerint eddig sikeres az országjárása.

Hétfőn derült ki, hogy a Toroczkai-féle irányvonalhoz csatlakozik Dúró Dóra is, aki az elnökhelyettesi posztért indul. A hírt Ásotthalom polgármestere is megerősítette közösségi oldalán.

A korábbi jobbikosokat tömörítő Vadhajtások szúrta ki, hogy Dúró Dóra szerepvállalását Simicska embere, Varga-Damm Andrea nem igazán nézi jó szemmel, és az alábbi, igen erős hozzászólással kommentálta a hírt Facebookon:

A közösségi oldal több felhasználója kérdőre vonta Varga-Damm Andreát: milyen üzenete van annak, hogy frakciótársára egy ilyen megjegyzést tesz a nyilvánosság előtt? Volt olyan, aki arra volt kíváncsi, hogy egy ilyen támadás után hogy tudnak majd együtt dolgozni a Jobbik frakciójában Dúró Dórával, de Varga-Damm nem adott érdemi választ. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére