Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb gyanús ügyletek Hadházy háza táján

Nagy Gábor

2018.03.28. 20:20

A Bors szerdai cikkében azt írja: Hadházy Ákos édesapja után az édesanyjáról is kiderült, hogy strómanként komoly szerepe volt a Földet a gazdáknak! elnevezésû program földárverésein.

A Bors szerdai cikkében azt írja:

Hadházy Ákos édesapja után az édesanyjáról is kiderült, hogy strómanként komoly szerepe volt a Földet a gazdáknak! elnevezésű program földárverésein.

Dokumentumok bizonyítják, hogy az LMP antikorrupciós társelnökének édesanyja egy földvásárlásban üzletelő strómanhálózat tagja volt. Így segítette kijátszani a földvásárlási törvényeket.

A cikkből kiderül, Hadházy édesanyja több százmilliós liciteken vett részt, melyek előlegét minden esetben olyan számláról utalta át, amit strómanok használtak.

Hadházy édesapjáról már korábban kiderült, hogy egy német-magyar szőlősgazdának, Twickel Györgynek segített strómanként állami földeket átjátszani Tolna megyében. Mindezt úgy, hogy akkor Hadházy Árpád volt a megyei agrárkamara elnöke és az üzletember egyik cégének vezetőségi tagja is volt egyszerre. A most nyilvánosságra hozott dokumentumok alapján azonban megállapítható, hogy nemcsak az apa, hanem az édesanya is komoly szerepet játszott Twickel strómanhálózatában.

Twickel strómanjai többnyire a saját cégénél dolgoztak. Se vagyonuk, se komoly jövedelmük, ennek ellenére mégis több százmilliós értékben tudtak földet vásárolni.

Az előbb említett kétes utalások mellett érdekes, hogy Twickel strómanjait és az LMP társelnökének az édesanyját is ugyanaz az ügyvéd (dr. K. M.) képviselte.


Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője a Hadházy-botrány kapcsán elmondta: most már dokumentumok is igazolják az LMP családtagjainak strómankodását.

Meggyőződése, hogy a kétes ügyleteket Hadházy Ákos intézte.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére