Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vádat emelnek a bõnyi rendõrgyilkos ellen

888.hu

2017.07.14. 14:28

A bíróság három hónappal meghosszabbította id. Gyõrkös István elõzetes letartóztatását. A közismert hungarista ellen befejezték a rendõrgyilkosság miatt indult nyomozást, és megkezdõdött a vádelõkészítés.

Befejezte a nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében – tudta meg a Magyar Idők. Simon Richárd, a KNYF helyettes szóvivője elmondta: az ügy vádelőkészítő szakaszba lépett.

A Győri Törvényszék közleménye szerint a nyomozás során beszerzett újabb bizonyítékok, így a genetikai szakértői vélemény is megerősíti a megalapozott gyanút. A védő azt indítványozta, hogy a gyanúsított szabadlábon védekezhessen vagy házi őrizetet rendeljenek el vele szemben. A bíróság indokoltnak látta fenntartani az előzetes letartóztatást a gyanúsított szökésének, elrejtőzésének veszélye miatt, illetve hogy a gyanúsított szabadlábra kerülése esetén fennáll a bizonyítási eljárás megnehezítésének veszélye.

A közismert hungaristát hivatalos személy sérelmére elkövetett, több ember életét veszélyeztető emberölés bűntettével, illetve lőfegyver engedély nélküli tartásával elkövetett lőfegyverrel visszaélés bűntettével gyanúsítja az ügyészség.

Id. Győrkös István hungarista nézetei miatt a hatóságok előtt a rendszerváltás óta ismert, a magát a nyilas Szálasi Ferenc nemzetvezető szellemi örökösének tekintő férfi a paramilitáris Magyar Nemzeti Arcvonal alapítója.

Az MNA szervezetét a rendőrgyilkosság óta gyakorlatilag felszámolták, valamennyi aktív tagját büntetőeljárás hatálya alá vonták. Lapértesülések szerint a szervezet nyári harcászati táboraiban felbukkantak orosz katonai hírszerzők is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére