Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vagyonnyilatkozati eljárás indul Juhász Péter ellen

Horváth József György

2016.03.07. 21:48

Az Együtt politikusa Orbán Viktor édesapjának birtoktulajdonát hiányolta a miniszterelnök vagyonnyilatkozatában. Az V. kerületi Fidesz megvizsgálná Juhász Péter vagyonnyilatkozatát is.

Hétfő délben Juhász Péter vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben. Az Együtt politikusa Facebook-oldalán számolt be kezdeményezéséről.

Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezek Orbánnal szemben.Sajtóhírek alapján ugyanis joggal feltételezhető, hogy...

Posted by Juhász Péter on Monday, 7 March 2016

Sajtóhírek alapján ugyanis joggal feltételezhető, hogy sokkal, de sokkal nagyobb a vagyona, mint amit bevall. Ahhoz, hogy ez kiderüljön, vagyonnyilatkozati eljárás keretén belül meg kell ismernünk Lévai Anikó vagyonát is.”

- érvelt a politikus közösségi oldalán.

Juhász közleményében a Hatvanpusztán található, 13 hektáros, Orbán Viktor édesapjának a tulajdonában lévő birtokra hivatkozott. A politikus azt nehezményezte, hogy a miniszterelnök vagyonnyilatkozatában nem szerepel az alcsútdobozi birtok.

A miniszterelnököt támadó Juhásznak a Fidesz közleményben válaszolt, miszerint:

Juhász Péternek a saját vagyonával kell elszámolnia, ugyanis valódi életkörülményei és bevallott jövedelme nyilvánvalóan nem állnak egymással arányban."

Ezért, a Fidesz Budapesti Szervezetének Elnöksége hétfőn vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett Juhász Péterrel szemben az V. kerület Önkormányzatánál.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére