Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Választási csalás: kihúzták a szavazólapokról a fideszes jelöltet

888.hu

2018.04.08. 12:23

Egy érintett rendkívüli esetrõl számolt be.

Kövér László pár nappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy az ellenzék végső elkeseredettségében választási csalásokkal próbálja megbuktatni a kormányt.

Fritz Tamás az alábbi választási csalásról számolt be.

Újpesten szavaztak a családjával, és a felesége vette észre, hogy az egyéni jelölteknél ki van húzva a Fidesz-KDNP-s jelölt neve, dr. Zsigmond Barna Pálé! Miközben természetesen nem lépett vissza a fideszes jelölt! Egy másik, kicsiny pártocska jelöltje lépett vissza, de az ő nevét nem húzták ki!

A hibát természetesen jelezték, le is állították a szavazást, s kiderült, hogy addig kb. 30 hibás szavazólapot töltöttek ki választópolgárok.

"Kértem, hogy vegyék mindezt jegyzőkönyvbe, s kérjenek új szavazólapokat, már csak azért is, mert azt mondták, hogy már csak 600 jó, hibátlan szavazólapjuk van, a többi hibás, tehát új szavazólapokra van szükségük! Mi még kaptunk jó szavazólapokat, leszavaztunk, hazamentünk és most, néhány perccel ezelőtt mindezt telefonon jeleztem az Országos Választási Irodának. Kértem, hogy figyeljék a választókerületet, mert ha harminc hibás szavazólap volt, akkor ez más szavazókörben is előfordulhat! Akár 30 szavazaton is múlhat a választás!"

Az érintett megjegyzi:

MICSODA VÉLETLEN, hogy éppen a fideszes jelöltet húzták ki egy másik jelölt helyett! Micsoda véletlen! Nagyon figyeljünk oda!! Bármi megtörténhet!"

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére