Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vecsési Jobbik: a zsidóság arcul köp minket

Sümeghi Lóránt

2016.12.29. 17:58

Tovább fokozódik a Jobbikos belsõbotrány, a Jobbik vecsési szervezete másodszorra is elküldte a fenébe Vonát és Mirkóczkit.

Mint ismert, a Szabó Attila által vezetett jobbikos szervezet Vecsésen egyáltalán nem díjazta Vona Gábor azon szavait, melyben a pártelnök boldog újévet kíván a zsidóságnak. Szabó a közösségi médiában reagált a Jobbik képmutató hanuka-stratégiájára, miszerint:

a vecsési JOBBIK NEM üdvözli a zsidóságot a hanuka (vagy mi a f(a)sz) alkalmából! Ha valakinek mégis ilyen eszement ötlete támadna,attól szervezetünk elhatárolódik!"

A Jobbik azonban közleményben tudatta, hogy Vona Gábor etikai eljárást kezdeményezett a vecsési Jobbik Facebook-oldalán megjelent meglátása szerint vallásgyalázó, a Jobbik és a párt elnöke álláspontjával teljesen szembeforduló nyilatkozat miatt. Hozzátették, hogy az ilyen tartalmú megnyilatkozásnak nincs helye a pártban.

Csakhogy a vecsési Jobbiknak erre is volt válasza.

Újfent a média nyilvános csatornáit használva üzentek a budapesti pártvezetésnek, hogy nyugodt szívvel állnak az etikai vizsgálat elé:

mi identitásunkban és lojalitásunkban a párt és vezetése felé a régiek vagyunk. Mert nem értünk egyet azzal, hogy Vona Gábor századszorra is békejobbot nyújt a zsidóságnak, amire rendre arcul köpés a válasz. Egy igazi harcos csak egyszer nyújt békejobbot.

Egyelőre várat magára a hivatalos Vona-féle viszontválasz, azonban feltehetően a Novák Előd, Toroczkai László és a mostani Szabó Attila-féle belső konfliktus tovább fogja tizedelni a radikális pártba bizalmat fektetők számát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére