Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Visszaadjuk a folyópartot a budapestieknek!

Ányos Miklós

2022.02.16. 17:20

Hatalmas zöld parkot, Duna-parti sétányt, új hidat és a fonódó villamos folytatását tervezi a Fidesz Dél-Budán.
Lezárult a Zöld Dunapartért program társadalmi egyeztetése. Németh Zsolt Budafok-Tétény és Újbuda országgyűlési képviselője átadta a lakossággal folytatott párbeszéd következtetéseit tartalmazó dokumentumokat Fürjes Balázs Budapest fejlesztéséért felelős államtitkárnak.

 

A tervek között a – a teljesség igénye nélkül – szerepel a Kopaszi-gáttól a Nagytétényi Kastélyig húzódó, egybefüggő zöld Dunapart, (aminek tervezése már elindult), az új Galvani-híd, a fonódó villamos-hálózat bővítése és állomásainak felújítása. További nagy volumenű beruházás a déli körvasút fejlesztése is, ami szintén gyorsabbá, modernebbé teszi a környék közlekedését.

 

A tavaly indult közösségi tervezés részeként az érintett területeken lakók közel ötszáz javaslatot juttattak el Németh Zsolt képviselőhöz, aki a 2022-es választáson is Budapest 18-as választókerületének jelöltje lesz.

 

A délelőtti, újbudai sajtóeseményen elhangzott az is, hogy a lakosok véleményét tükröző felmérés és javaslatcsomag a holnapután lezáruló közbeszerzési eljárás keretei között fog hasznosulni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére