Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vona Gábor: Izrael a világbéke ellensége, terrorista állam

Sümeghi Lóránt

2016.11.21. 13:58

Holokauszt-ipar, zsidó mandátumok és a "nem létezõ nácizmus" - ilyen és ehhez hasonló felszólalások fogadták azokat a szimpatizánsokat, akik napra pontosan négy évvel ezelõtt részt vettek Vona Gábor jobbikos pártelnök tüntetésén a budapesti izraeli nagykövetség elõtt.

Mint ismert, napra pontosan négy évvel ezelőtt – 2012. november 21-én – a  Vona Gábor vezette Jobbik szimpátiatüntetést szervezett a közel-keleti muszlimokért. A budapesti izraeli nagykövetség elé rendezett demonstrációról a Jobbik hivatalos honlapja élőben tudósított annak érdekében, hogy egyetlen muzulmánokért aggódó szimpatizánsuk se maradjon le az Izrael-gyalázó beszédekről.

A Jobbik hivatalos tájékoztatása szerint a felszólalók névsora a következőkből állt:
  • Vona Gábor, a radikális párt elnöke, 
  • Gyöngyösi Márton, az Országgyűlés külügyi bizottságának jobbikos alelnöke, és
  • ifjabb Hegedűs Loránt, akire a Jobbik a "nemzet lelkészeként" hivatkozik.
Kevesen tudják, hogy Vona Gábornak egyébként bevallottan egy muszlim fiatalember volt az esküvői tanúja, amelyet a párt hivatalos honlapján is büszkén feltüntetett.

A további, a párt által meghívottak között feltűnt még a Jobbik Ifjúsági Tagozata, az Új Magyar Gárda, a Magyar Nemzeti Gárda, illetve a Magyarországon Élő Palesztinok Egyesülete is.

Vajon a báránybőrbe bújt farkas szerepében tetszelgő Jobbik – és vele együtt Vona Gábor – ma is felvállalná szélsőséges nézeteit?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére