Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zuschlag: Pukli is tudhatott az elcsalt milliókról

888.hu

2016.02.26. 19:38

A börtönt megjárt volt MSZP-s képviselõ szerint az Ifjú Szocialisták szekszárdi szervezetét alapító Pukli István is tudhatott arról, hogy a mozgalmat elcsalt pénzekbõl tartják fenn.
Zuschlag – aki első fokon nyolc és fél év letöltendőt kapott bűnszervezetben elkövetett csalásért – erről a TV2 Tényeknek adott interjúban beszélt, ahol azt is elmondta, Puklival barátok, harcostársak voltak, együtt dolgoztak az MSZP ifjúsági szervezetében, melynek országos ügyvezetője Zuschlag, a szekszárdi tagozat alapítója 1997-ben pedig maga Pukli volt, aki az év októberében az MSZP paksi alapszervezetébe is belépett.
 
Zuschlag szerint a szervezetben mindenki – így szerinte Pukli is – tisztában volt vele, hogy milyen pénzekből finanszírozzák az ifjúsági mozgalmat, hiszen hivatalosan nem kaptak támogatást, és nem volt pénzük. Tehát minden egyes forintot amit elköltöttek, azt a civil szervezek különböző módon elcsalt pénzeiből kellett hogy kifizessék.
 
Ezeket olvastad már:
  • Kockás inges gyorstalpaló 4 percben
  • Merre tovább, kockásingesek?
A nemrég a pedagógus-tüntetések vezéralakjaként feltűnt, magát pártoktól és pártérdekektől függetlennek tartó Pukli 1998-ban az MSZP színeiben még a parlamenti mandátumra is ráhajtott, igaz, sikert ott nem ért el. Állítása szerint a pártból 2007-ben lépett ki, mert nem értett egyet a Gyurcsány Ferenc által képviselt politikával, addigra azonban már tevékenyen részt vett a Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. munkájában, tankönyveket írt, javított, lektorált és a budapesti 14. kerületi Arany János Általános Iskola magyar és történelem szakos tanáraként dolgozott.
 
A Teleki Blanka Gimnázium élére 2014-ben került, gimnázium tanítási gyakorlat és vezetői tapasztalat nélkül. Kinevezése ellen akkor a diákok fekete ruhában tüntettek, ma, az ő hatására, kockás inget húznak.
 

(TV2)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére