Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zuschlag: Pukli is tudhatott az elcsalt milliókról

888.hu

2016.02.26. 19:38

A börtönt megjárt volt MSZP-s képviselõ szerint az Ifjú Szocialisták szekszárdi szervezetét alapító Pukli István is tudhatott arról, hogy a mozgalmat elcsalt pénzekbõl tartják fenn.
Zuschlag – aki első fokon nyolc és fél év letöltendőt kapott bűnszervezetben elkövetett csalásért – erről a TV2 Tényeknek adott interjúban beszélt, ahol azt is elmondta, Puklival barátok, harcostársak voltak, együtt dolgoztak az MSZP ifjúsági szervezetében, melynek országos ügyvezetője Zuschlag, a szekszárdi tagozat alapítója 1997-ben pedig maga Pukli volt, aki az év októberében az MSZP paksi alapszervezetébe is belépett.
 
Zuschlag szerint a szervezetben mindenki – így szerinte Pukli is – tisztában volt vele, hogy milyen pénzekből finanszírozzák az ifjúsági mozgalmat, hiszen hivatalosan nem kaptak támogatást, és nem volt pénzük. Tehát minden egyes forintot amit elköltöttek, azt a civil szervezek különböző módon elcsalt pénzeiből kellett hogy kifizessék.
 
Ezeket olvastad már:
  • Kockás inges gyorstalpaló 4 percben
  • Merre tovább, kockásingesek?
A nemrég a pedagógus-tüntetések vezéralakjaként feltűnt, magát pártoktól és pártérdekektől függetlennek tartó Pukli 1998-ban az MSZP színeiben még a parlamenti mandátumra is ráhajtott, igaz, sikert ott nem ért el. Állítása szerint a pártból 2007-ben lépett ki, mert nem értett egyet a Gyurcsány Ferenc által képviselt politikával, addigra azonban már tevékenyen részt vett a Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. munkájában, tankönyveket írt, javított, lektorált és a budapesti 14. kerületi Arany János Általános Iskola magyar és történelem szakos tanáraként dolgozott.
 
A Teleki Blanka Gimnázium élére 2014-ben került, gimnázium tanítási gyakorlat és vezetői tapasztalat nélkül. Kinevezése ellen akkor a diákok fekete ruhában tüntettek, ma, az ő hatására, kockás inget húznak.
 

(TV2)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére