Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A DK-s Trippon Norbert lenézi az Orbán-hívő Kis Grófót és Győzikét

Horváth K. József

2022.04.01. 16:30

Trippon Norbertet, a Demokratikus Koalíció budapesti elnökét a nyílt rasszizmus szele is meglegyintette, amikor az ATV A nap híre című műsorában arról kellett véleményt alkotnia, hogy Kis Grófo látogatást tett Orbán Viktor miniszterelnöki rezidenciáján.

 

Sötét kijelentése hallatán az emberek legalábbis kétségkívül erre gondolhattak.

Orbán Viktor és Kis Grófo találkozásáról a kormányfő saját videóban számolt be, amelyen meglepően őszinte szavakat lehetett hallani a No roxa áj és a Bulibáró című mulatós dalokkal népszerűvé vált popénekestől.

Kis Grófo a felvételen családjáról beszélve így fogalmazott:
„Mi nagyon szeretjük a miniszterelnök urat, csak Ön, csak a Fidesz. Ezt komolyan mondom. Ezelőtt is azok voltunk, de most azt mondtam, itt az ideje felvállalni, és szabad szólás van és megnyilvánulni, elmondani azt, hogy igen, csak a Fidesz! Mi fideszesek vagyunk.”

 

S akkor jött Trippon Norbert, a magát mélységesen európainak képzelő, de a hatalom érdekében a fasisztákkal is szövetkezni képes Demokratikus Koalíció budapesti elnöke, és magas lóról beszélve kijelentette:

„Egy kép van előttem, a Kis Grófo, Győzike, Putyin, Orbán Viktor. Tehát ez egy olyan szép társaság. Tényleg ez akarjuk magunknak?”

Ezt sikamlós kijelentést még az ATV műsorvezetője sem hagyta megjegyzés nélkül. Krug Emília odaszúrta:
„Ennek azért van egy olyan felhangja, hogy lenézi ezt a választói kört az ellenzék.”

 

Magyarán a cigányságot nézik le. Győzike és Kis Grófo is ennek a társadalmi csoportnak a képviselője, akik a DK-nak azért jelentenek szálkát, mert vállaltan Fidesz-szimpatizánsok.

Sőt! Győzike például hamarosan belép a Fideszbe, az elmúlt időszakban pedig azért dolgozott, hogy azok a cigány emberek is elmenjenek szavazni, akik még soha nem szavaztak életükben. Győzike:

„Én már nagyon régóta a Fidesszel szimpatizálok, csak ezt még nem tudtam nyilvánosan felvállalni, mivel volt egy szerződésem, amely nem engedte. Ez a szerződés azonban már lejárt. (…) Én szeretnék ehhez a párthoz tartozni! (…) Szívből lépek be ebbe a pártba, és szívből fogom képviselni halálom órájáig ezt a pártot. (…) Azt látom, hogy a cigányok nem szeretik Márki-Zayt. Akikkel én beszéltem, ott 100 cigányból 98 velünk van! Ő valamiért ellenszenves nekik, hála Istennek! (…) Azokat a mélyszegénységben élő roma származású embereket, akik még soha nem vettek részt választáson, őket meg tudtam őket győzni az érveimmel, hogy miért menjenek el szavazni. Tök jó volt ezt követően lefeküdni, annyira örülök ennek!”

 

Trippon Norbert tehát ha Kis Grófo vagy Győzike őszinte, Orbánpárti szavait hallja, akkor képes elővenni a legaljasabb kártyát, mivel a liberális baloldal rasszista minősítéssel zavarná sarokba azokat az embereket, akik neki nem tetszenek, akik az ő hatalomra jutásukat akadályozzák.

Ha például Kis Grófo és Győzike a DK-t éltette volna, akkor nagyban mernék fogadni, hogy egyáltalán nem lett volna ilyen lekezelő, ilyen minősíthetetlen Trippon viselkedése.

Ez az újból a hatalomba igyekvő baloldal legnagyobb baja. Saját erőből soha nem tudnák az emberek többségének a szavazatát elnyerni, csak a nemzetközi nagytőkés, brüsszeles, sorosos segítségben reménykednek. Külső parancsra pedig akár újból a teljes magyarságon átgázolnának.

Ha kell a háború oldalára állnak. Képesek a saját fiataljaikat is feláldozni, amikor Márki-Zay olyan érvel akarja meggyőzni a választóit a háború mellett, hogy a fiataljainknak a vér fontosabb, mint az olaj. Magyarán az olaj nélkül dőljön be a magyar gazdaság, a fiataljaink pedig menjenek harcolni, adják az életüket egy olyan háborúhoz, amelyhez Magyarországnak semmi köze.

Ezzel ért egyet Trippon Norbert is, Gyurcsánnyal, Márki-Zay-jal meg a többi baloldali sötét lélekkel, s közben attól sem riad vissza, hogy lesújtóan vélekedjen a Kis Grófo és Győzike képviselte cigány-közösségről, mert ők a szabad magyar élet képviselőire szavaznak, nem pedig a bűnös baloldaliakra.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére