Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A fake news gyártó riporteréről hírhedt Spiegel Orbán Viktort támadja

Pörge Béla

2019.04.15. 12:08

A német média szellemi mélyrepülése egy újabb állomáshoz érkezett. A Spiegel Orbán Viktort "szélsõjobboldali összeesküvés-elméletek" terjesztésével vádolja, mert a magyar kormányfõ fel meri hívni a figyelmet Brüsszel migránspárti politikájának veszélyeire. A dolog pikantériája, hogy pont az a Spiegel kéri számon a miniszterelnököt, melynek sztárriportere nemrég azzal bukott le, hogy cikkeibõl egy szó sem igaz.

A német média hiteltelensége nem ismer határokat. Nemrég a német köztévé egyik műsorában gyalázták hazánkat, valamint antiszemitizmussal vádolták a magyar kormányt, holott zsidóellenesség tekintetében jobban tennék, ha meg sem szólalnának. A kölni erőszakot elhallgatták, a chemnitzi eset kapcsán pedig összevissza hazudoztak.

A magát a hitelesség és a mértéktartás szobraként beállító Der Spiegel közölt egy cikket, melyben összeesküvés-elméletnek nevezték a migránskártyák és a migránsvízum ügyét, a Fidesz EP-kampányát pedig szélsőjobboldali terroristák szólamaihoz hasonlították.

Ismert: a migránsvízum bevezetését példátlan módon szavaztatták meg az EP-vel (saját jogszabályaikat is megszegve) a bevándorláspárti képviselők.

A bevándorláspártiságból jelesre vizsgázó Spiegel szerint a migránsinvázió egyáltalán nem jelent civilizációs konfliktust, de hát mit is várhatnánk a Willkommenskulturt sulykoló Spiegeltől? A lap arra már nem tér ki, hogy 2015 óta óriási mértékben növekedett az antiszemita indíttatású támadások száma a migránsokat befogadó országokban, ahogy a megnövekedett terrorveszélyt sem taglalják, ők kizárólag Orbán Viktor gyalázásával vannak elfoglalva.

A cikk kitér a miniszterelnök bevándorlás megállítását célzó hét pontjára is, de a valóság ennek kapcsán sem zavarja meg őket. A lap megkereste Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárt is, aki elmondta, hogy a nyugati sajtó kilenc éve folytat dezinformációs hadjáratot hazánk ellen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére