Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A „jót akaró” baloldal hatalomvágyból földbe döngölné az ársapkákat, hogy rosszabbul éljenek a magyarok

Horváth K. József

2022.11.11. 15:30

Most, hogy az ársapkák kapcsán a Momentum eszköztárából előkerült a sarló és kalapács önkényuralmi jelképe, és ezzel azt a kormányt illette, amely szokszorosan igyekszik csökkenti a magyarok terheit az Unió szankciós politikája miatt, egy gyerekkori mondóka jutott eszembe.

 

„Aki mondja másra, az mondja magára.” Emlékeznek? Egykor valamelyik srác mondjuk azt kiabálta az udvaron a másikra, hogy „hülye vagy”, a másik (és a bandája) skandálni kezdték a választ: „aki mondja másra, az mondja magáááára!”

A helyzet sajnos azóta csak romlott. Napjainkban nemcsak a gyerekek sértegetik ily módon egymást, hanem a felnőttek is. Például Kárpáti István, Gyöngyös momentumos alpolgármestere, aki miközben kiteszi Facebookjára a sarló-kalapácsos szimbólumot a vörös csillaggal díszítve a kormányinfó fotójára, miután Gulyás Gergely bejelentette az újabb ársapkákat, akkor ugyanazzal a lendülettel bolseviknak, Lenin-utasnak minősítette kormányt.

 

Az egy dolog, hogy az önkényuralmi jelképpel – horogkereszt, SS-jelvény, nyilaskereszt, sarló-kalapács, ötágú vöröscsillag – uszítani a BTK szerint bűncselekmény, amit – ennek ellenére – a libsi-bolsi baloldal gondolkodás nélkül megenged magának, magasról téve a törvényeinkre. Önző, hatalomvágyó, brüsszelista sötét lelkükre azonban ennél is jobban rávilágít, hogy azt a kormányt támadják, amely az emberek életkörülményeit akarja könnyíteni, hogy a szankciós politika következtében egekbe emelkedő infláció révén bizonyos alapvető élelmiszercikkekért kevesebbet kelljen fizetni a boltban.

Nagyon is tisztában van ezzel a Momentum, meg az összes többi baloldali párt. De ahelyett, hogy mögé állnának a magyarok érdekeit védő politikának, elkezdik gyalázni a kormányt. A momentum például így: „A lassan egy éve tartó »árstopok« hatástalanságát pont maga az EU-s szinten is kiemelkedően magas hazai infláció bizonyítja.”
Elhazudva, hogy az infláció nem a kormány politikájától magas, hanem éppen azoktól a brüsszeli szankcióktól, amelyek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Hiába ígérték, hogy ezektől befejeződik a háború, nem fejeződött be, hiába mondták azt is, hogy a szankciók jobban fognak fájni az oroszoknak, mint az EU-nak – így nekünk –, ez se jött be. A jeles gyöngyösi momentumos inkább kommunistázza a kormányt, nemhogy egész pártjával azt hangsúlyozná, hogy a szankciós politikát felül kell vizsgálni, a meglévő szankciókat pedig el kell törölni. Sőt, intézményesen, az egész párt nevében Gelencsér Ferenc pártelnök is ezt a nótát fújja. A Hír TV-ben megkérdezték tőle: „– Kommunistának tartják a kormányt? Válasz: – Időnként szoktam őket annak tartani, igen.”

 

Az, hogy a kormány intézkedései alapján továbbra is Magyarországon a legolcsóbb a villamosenergia és a földgáz ára a lakosság számára az Unióban, ez nekik semmit nem számít.

Ők, a baloldal ugyanis nem az embereknek akar jót, hanem anarchia, káosz gerjesztésével Orbán Viktort akarják megbuktatni Brüsszel erőszakos nyomulása előtt hajbókolva. Közben persze nagyon megnehezítenék az emberek életét. Ezért kommunistázzák Orbánt, ezért akarják a gyűlölet tárgyává tenni, mert tudják, hogy a magyarok negyven év után okkal utálják a kommunizmust. S hátha az ő megtévesztő minősítgetésük nyomán kiüti őt a nép a nyeregből.

De a gyurcsányisták legnagyobb pechére a tapasztalt magyarok azonban nem most jöttek a falvédőről. Ismerik a gyerekmondókát:
„Aki mondja másnak, az mondja magára.” Nem csak azt, hogy hülye, hanem azt is, hogy kommunista.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére