Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Magyar Narancs beszólt a zsidóknak, és Vona Gábor pártját fogja

888.hu

2017.01.06. 16:58

Elérkezett az az idõ is, amikor a Magyar Narancs a Vona Gábor-Köves Slomó vitában egyértelmûen a Jobbik elnöke mellett tör pálcát.

Heller Ágnes, a rettegők rettegője, az ország fasizálódásától tartva arra a következtetésre jutott, hogy a lehetséges kormányváltás érdekében a "demokratikus ellenzéknek" össze kell fognia a Jobbikkal. 

De az igazi atombombát a Magyar Narancs robbantotta.

Tegnap remegő kézzel olvastam a Magyar Narancs szerkesztőinek az eszmefuttatását a Vona-Köves vitáról, ha lehet ezt egyáltalán vitának nevezni. 

A szebb napokat is látott hetilap a rabbit, sőt a Chábád gyakorló híveit is kioktatja a Jobbik ügyében. Vona Gábort védve, kormánybérencnek nevezik Slomót. A jobbikos pártelnöknek még azt is elnézik, ha antiszemita, de azt otthon a négy fal között műveli, ám a rabbinak nem tudják megbocsájtani azt, ha pénzt fogad el, főleg, ha azt a Fidesz adja. 

Vona Gábor politikai személyiségfejlődésének ez a fordulata vajon mennyire "őszinte", talán mindegy is – írja a magyarnarancsos szerző. 

Majd felteszi a 10 sékeles kérdést: 

„Vajon nem lett volna-e helyesebb némi türelmet és visszafogottságot mutatnia a rabbinak." Nehéz szabadulni a gondolattól is, hogy épp a kormányzat kedvenc zsidó szervezete tett így szívességet a kormányzatnak."

A magyar "liberálisnak" titulált, de valójában kirekesztő, gyűlölködő elit túlélte a rendszerváltást, Gyurcsányt, Õszödöt és most egy exnáci mosdatásába kezdtek bele, láthatóan felemás sikerrel. 

Gratulálok! 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére