Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyarok még Fekete-Győr kedvéért sem fordulnak ki magukból

Horváth K. József

2021.05.28. 10:15

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke úgy gondolja, hogy ha már az utóbbi időben sikerült kellően lejáratnia magát szellemi ürességét bemutató interjújában, akkor ideje Orbán Viktoron is fogást keresni. Nem sikerült.

 

A miniszterelnököt éppen akkor bírálta nemzetközi „eljelentéktelenedése” miatt, amikor a kormányfő Santiago Abascallal, a spanyol VOX párt elnökével tárgyalt. Olyan fontos kérdések kerültek napirendre, mint az illegális bevándorlás, amiben Spanyolország is igencsak érintett, hiszen Marokkó felől ezrével jönnek a migránsok Európába. Bár 2015-ben, a kerítésünk építése idején a spanyol kormány is megengedett magának néhány barátságtalan kifejezést velünk kapcsolatban, ma háromszor olyan magas kerítésük van a déli határon, mint nekünk. A spanyol kormány pedig repülővel viszi haza az illegális bevándorlókat.

Ahogy Orbán Viktor fogalmazott mai rádióinterjújában,

ők is a családtámogatásban látják a jövőt, ők is inkább a gyerekeikre akarják hagyni az országot, mint a bevándorlókra.

Fekete-Győr András Orbán lejáratásához azt a spanyol pártot próbálja vállalhatatlan tárgyalópartnerként feltüntetni, amely nem támogatja az illegális bevándorlást, ellene van a keresztény kultúra muszlimra cserélésének, illetve ők is inkább a gyerekeikre akarják hagyni az országot, nem pedig a bevándorlókra.

Fekete-Győr szerint akiknek ilyen, a magyarokéval egyező, nemes céljaik vannak, azoktól félteni kell az országot. És 2022 után majd ők megreformálják az európai demokráciát.

Az a rossz hírem, hogy előbb a magyar választókat kell meggyőzni arról, hogy forduljanak ki saját magukból. Ez pedig nehezen fog menni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére