Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Párbeszéd szerint a kormány hibája, hogy szopófantom kísértett Kõbányán

888.hu

2018.09.24. 22:00

A baloldallal és az MSZP-vel kapcsolatban már megszokhattuk a csúsztatások, ferdítések és hazugságok áradatát a párt kommunikációjában. Azért idõrõl idõre még mindig sikerül meglepetést okozniuk. Ezúttal Burány Sándor értelmezte sajátosan a valóságot.

Napra pontosan majdnem egy hónapja történt a magyar kriminalisztika egyik legegzotikusabb esete. Az elkövetőt először orálfantomként, majd sajtótörténelmet írva a zoom.hu nyomán szopófantomként ismerhette meg a közvélemény. (Bizonyára ez a lap történetének legolvasottabb cikke, amihez ezúton is gratulálunk. Ki tudja, talán ez is hozzájárult Kustánczi Norbert főszerkesztő hétfői távozásához).

Az azonnali kérdések órájában került elő Kustáncziék nyelvi leleménye a parlamentben. Burány Sándor a Hős utcai áldatlan állapotokról kérdezte Kontrát Károly belügyi államtitkárt.

Burány világ életében az MSZ(M)P politikusa volt, azonban a választás után átült a Párbeszéd frakciójába, hogy a mikropárt frakciót tudjon alakítani, amihez a parlamentbe bejutott párbeszédes politikusok nem voltak meg kellő számban. (Mellár Tamás is csatlakozott hozzájuk).

Kontrát Károly válaszában elmondta, hogy már egy ideje megemelt létszámú rendőr teljesít szolgálatot a területen, és a rendőrség beszámolója szerint javult a helyzet. Burány a viszontválaszában belelendült:

Korábban Kőbányán nem kísértettek éjszaka szopófantomok, mint napjainkban"

– mondta többek között a képviselő, a kormány nyakába varrva a fantom tevékenykedését.

Tanulság nincs, Kustánczi és csapata ellenben büszke lehet, hogy a parlamenti ellenzék felkapta nyelvi leleményüket és ezáltal a honatyákig eljuthatott a zoom.hu jó híre.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére