Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A sündisznó csak egyszer tévedett, a baloldal rendre felmászik a súrolókefére

Horváth K. József

2022.04.09. 13:30

Rég hallottam a bevallottan baloldali gondolkodású emberektől olyan őszinte, egyenes vallomást, mint amilyet Mérő László tett a választások csalásmentességéről, a voksolások tisztaságáról az ATV-ben tegnap. Ha jól belegondolok, talán eddig még soha senkitől nem hallottam ilyet.

 

Mérő László a hazai ellenzék egyik véleményvezére. Neves matematikus, publicista, pszichológus, egyetemi professzor. A 20K összetoborzott húszezer baloldali szavazatszámlálót, hogy minden szavazókörben legyen szeme a baloldalnak. Mérő – akit kolléganőjével a 240 lelkes, Borsod megyei Sárazsadányba irányított a szervezet, 260 kilométerre a fővárostól – erről így beszélt:
„Én azért mentem le, mert négy éve teli volt a város azzal, hogy elcsalták a választást, ikszeltek az emberek helyett. Meg láncszavazás, meg megvett szavazatok. Jól van, mondtam, ezek szerint az a legfontosabb, hogy ott legyünk minden egyes szavazókörben.”

Majd kijelentette: „S döbbenten láttuk, hogy akkor sem lett volna csalás, ha nem vagyunk ott.”

Mérő László (Fotó: atv.hu)

 

A következő gondolat is tőle származik. Ez is nyilvánosan hangzott el az Egyenes beszédben:
„Sárazsadányban rá kellett jönnöm, nem az ő agyuk van átmosva a Fidesz propaganda által, hanem az én agyam van átmosva a budapesti propaganda által, hogy ott csupa agymosott, fogatlan, buta emberrel fogok találkozni. Közben találkoztam egy csomó értelmes, kedves, normális emberrel.”

 

Mérő László kijelentette, hogy amennyiben a helyiek 100 százaléka a Fideszre szavaz, azt is aláírta volna. Csakhogy nem szavaztak rá annyian. Szerinte 25–30 százalékuk voksolt a baloldalra. Őszintén rámutatott arra a valótlanságra is, amit az ATV vendégei nincs nap, hogy ne sulykolnának a nézőik fejébe, hogy „Nem igaz, hogy csak az M1 és Fidesz-propaganda hallatszik Sárazsadányban. 25 százaléknyi ellenzéki az már egy faluban látszik.”

Magyarán a Fideszt támogató falusi emberek egyáltalán nem hülyék. Köztük is van, aki a másik oldalra húzza az ikszet. De nem azért, mert el vannak zárva az olykor pirosló fejű Gyurcsány televíziós monológjaitól vagy a parlamentet színháznak képzelő parizereskezű Jakab Péter III. Richárdra utaló fellépéseitől, aki ugye úgy döntött, hogy gazember lesz, hogy ne feledkezzünk meg Hadházy Ákosról, aki a feje fölé emelt hatalmas névjegyére írta, s országnak-világnak megmutatta, hogy „A lónak a f@szát”.

 

Önök csodálkoznak-e, hogy mindennek ellenére a sárazsadányi szavazóknak csak a negyede szavazott a baloldalra? Ugye nem. A balliberális ellenzék egy belső embere tapasztalta meg, győződött meg róla a saját szemével, hogy falun egy csomó értelmes, kedves, normális ember él, akiknek egyáltalán nincs átmosva az agya Fidesz-propagandával. Ellentétben a pesti baloldaliakkal, akikkel a fenti kolomposok elhitették, hogy csalás van a választáson vidéken. Kiderült, hogy egyáltalán nincs, Mérő ugyanis más körzetek 20K-s szavazatszámlálóival is beszélt, akik ugyanazt tapasztalták, mint ő.

Ellenben emellett a fővárosi politikusok felelősségére is rámutatott, kijelentve:
„Nem az volt a baj, hogy csak az látszik és csak az hallatszik [Fidesz-propaganda], hanem az, hogy nem volt olyan mondanivalójuk, amivel meggyőzték volna őket.”

Zsuzsanna a következőket kommentelte Mérő László hasonló tartalmú Facebook-bejegyzésére:
„Kedves Tanár Úr! Minden szavával egyetértek. Csányban számoltam, és hasonlóan éltem meg azt a napot. Sok mindent másképp látok, mint előtte.”

 

Mindez a baloldal magát oly okosnak tartó, ezzel szemben valójában gyér szürkeállománnyal rendelkező vezetőinek lelepleződése.

Továbbá annak alátámasztása, hogy Gyurcsányék demokratikus úton, az emberek szavazatának többségével egyszerűen képtelenek megszerezni a hatalmat. Ezért minden külső erőt felhasználnak a kormány megingatására. Így volt ez a járvánnyal, ezért akarnak mindenáron fegyvert szállítani és katonát küldeni Ukrajnába, ezért szítják a tüzet ellenünk Brüsszelben, s most ugyanezért reménykednek abban, hogy majd a háború miatti gazdasági válsággal Orbán Viktor nem fog tudni megbirkózni. És akkor majd jöhetnek ők, és az élet tálcán kínálja a hatalmat számukra. Attól mentsem meg bennünket az Jóisten.

Mérő őszinte vallomása bebizonyította, hogy náluk még a sündisznó is okosabb. Ő ugyanis tévedésből csak egyszer mászott föl a súrolókefére.

 

A kép forrása: http://magyarhumor.network.hu/kepek/bea/tevedes-001?fbclid=IwAR2FXyeFxWsIhoGTVNQUhTIkRKf2hC-BT_2PhPVlsQj6AZv-3FygqlVBUD0#slideshow

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére