Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szülők is aggódnak a veszélyes genderideológia miatt

Woke-figyelő

2021.11.30. 11:00

Egyre gyakoribbá válnak az iskolákban a genderideológiáról szóló előadások és ezzel a gyerekek érzékenyítése. A téma már a brit parlamentben is terítékre került, ahol egy képviselőnő számolt be az ideológia radikális terjedéséről, azt követően pedig számos szülő is megkereste, hogy aggodalmának adjon hangot.

Miriam Cates konzervatív politikus szerint több szülő is felvette vele a kapcsolatot, és arról panaszkodtak, hogy a gyerekeik jóformán agymosáson mennek keresztül az iskolákban, ahol transzaktivisták adnak elő nekik. A képviselő nemrég egy parlamenti vita során beszélt arról, hogy a radikális genderideológia népszerűsítésének komoly következményei vannak az iskolákban – ráadásul a tanárok és a diákok félnek felszólalni ellene.

A képviselőnő beszéde egy lavinát indított el, ahogyan arról később a The Mail on Sundaynek beszámolt. A szülőktől elkezdtek érkezni az üzenetek, amelyekből aggasztó kép bontakozott ki. Az egyik anyuka arról mesélt a képviselőnőnek, hogy a családja szétszakadt, miután lánya az iskolában fiúként kezdte azonosítani magát. Ehhez a gyereknek (sajnos) minden joga megvolt, függetlenül attól, hogy az édesanyja nem engedélyezte. Az anyuka beszámolója szerint egyes tanárok az ő tudta nélkül foglalkoztak a gyerek nemváltásával, és biztonságos környezetet ajánlottak neki. Ez azért is megdöbbentette az édesanyát, mert szerinte a gyermekének otthon van a legbiztonságosabb helye.

Ez a gyakorlat egyébként nem egyedülálló, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban is egyre több iskolában vezetik be, hogy a diákok nemet válthatnak az iskolában, a tanároknak pedig nem kell szólniuk a szülőknek.

Miriam Cates szerint félelmetes, hogy milyen ütemben terjed a genderideológia az iskolákban. Úgy véli, hogy a kormánynak szerepet kell vállalnia az ügyben, és vizsgálatokat kell indítania, hogy kiderítse, mi történik valójában.

Nemrég egy olyan perről érkeztek hírek az Egyesült Államokból, amelynek középpontjában a gyerekek genderideológia általi befolyásolása volt. A szülők abba a nehéz helyzetbe kerültek, hogy a lányuk kijelentette, nemet vált, és az iskolában azt kérte, hogy fiúként kezeljék. Az intézmény ebbe bele is ment, mert a tankerületben olyan szabály volt érvényben, amely szerint a diákokat olyan neműként kezelik, amilyennek ők szeretnék. Mindeközben a szülők elküldték a lányukat egy mentális betegeket ellátó egészségügyi központba, ahol azonban ahelyett, hogy segítettek volna rajta, azt kezdték belé sulykolni, hogy a nemváltás a megoldás a problémájára.

A szülők végül kivették a lányukat az iskolából, és most be is perlik a tankerületet. A történet csúcspontja mégis az, hogy a tinédzser lány néhány héttel az iskola elhagyása után rájött, hogy mégsem akar nemet váltani, csupán össze volt zavarodva.

Vigyázni kell tehát a gyerekek befolyásolásával, mert elég egy rossz döntés, és életre szóló következményekkel kell szembenézniük, amelyeket lehet, hogy később nagyon megbánnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére