Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A TV2 műsorvezetői Orbánra szavaznak, az RTL Klub celebjei pedig gúnyolódnak

Horváth K. József

2022.03.29. 13:20

Érdekes, nevetgéléssel tarkított párbeszéd zajlott hétfőn az RTL Klub stúdiójában Szellő István és Erős Antónia között. Ez a két ismert arc úgy beszélt a konkurens TV2-nél dolgozó kollégáiról, mintha nekik megadatott volna az, hogy a föld felett járva lenézzék a nézők által nagyon kedvelt tévés személyiségeket, köztük Marsi Anikót és Gönczi Gábort.

 

És tudják miért? Mert őszintén el merték mondani, hogy kire szavaznak vasárnap. Talán ha Márki-Zayt említették volna, akkor nem kerültek volna Szellőék gúnyolódásának célkeresztjébe. Ám azzal, hogy határozottan kimondták, hogy Orbán Viktorra szavaznak és ezt még meg is indokolták, ezzel nagyon kihúzták a gyufát. Ezt már nem bírta szó nélkül hagyni a két RTL-celeb.

Szerintük ugyanis nyilván az lett volna a rendkívül demokratikus, ha a TV2-sök elhallgatják véleményüket, s úgy buzdítanak szavazásra, ahogy ők. Hogy semmit nem mondanak arról, kire voksolnak, csak azt, hogy tessék elmenni szavazni. Csak megjegyzem, az RTL Klubot nézők úgyis tudják, hogy mit jelent Szellőnek és Erősnek ez a nagyon is célzatos semmitmondása. Egy biztos, nem a határozatlanságot.

XIV. Lajosról például beszélik, hogy határozatlan volt. Ha a komornyikja négyféle mellényt tett eléje reggeli öltözködésekor, egész délutánig nem bírt elkészülni toalettjével a habozásban: melyiket húzza fel?

 

Szóval Szellő és Erős egyáltalán nem határozatlan. Annak fényében pedig különösen nem, hogy kinevették azt az egyenes kiállást, amit a TV2-sök tanúsítottak. Például Gönczi Gábor elmondta, „Szeretném, hogy a családom és a gyerekeim továbbra is békében élhessenek, ezért támogatom Orbán Viktort április 3-án.” Marsi Anikó pedig kijelentette, olyan országban szeretne élni „a jövőben is, amelyik kimarad a háborúból, és ehhez olyan vezetőre van szükség, mint Orbán Viktor”.

A teljes videót itt megtekintheti:

 

 

Mi ezzel a baj? – teheti föl a kérdést a gyanútlan szemlélő. Egyenes beszéd! Ezek a hölgyek és urak így gondolják, nekik ezért és ezért ez a véleményük. Meg még hasonló okokból ugyanez a véleménye a videóban szereplő Váczi Gergőnek, Szalai Viviennek, Istenes Lászlónak, Andor Évának és Szentpéteri Eszternek is.

Ezzel szemben Szellőék handabandázásának egyáltalán nem XIV. Lajosnak a mellénykék miatti bizonytalansága a fők oka. Ők ugyanis egyáltalán nem bizonytalanok, csak éppen nem mondják ki, mire gondolnak. Helyette nevetgélnek a stúdióban, amelynek apropóját az RTL Klub Persze, hogy szavazok című videója adta. Idézem a párbeszédet, amit meg is tekinthetnek.

„Erős Antónia: És elkezdődött a választási hét, vasárnap választunk.

Szellő István: Erre fel is hívjuk a figyelmet, videósorozatot is láthatnak…

E.A.: Na nem azt... hanem a miénket!

Sz.I.: Persze, de a legfontosabb, hogy menjenek el szavazni, és …

E.A.: Ki ne mondd, hogy kire!

Sz.I.: Újságíró vagyok, nem propagandista!”

 

 

 

Hát ilyen az kérem, ha a balliberális tévécsatorna arcai beismerik, hogy ők nem mondják ki azt, amit gondolnak. Nem mondják ki a saját álláspontjukat. Nem merik vállalni, hogy ők nem Orbán Viktorra szavaznak ezért és ezért, hanem valaki másra. Innentől kezdve persze nincs olyan nagy választék, kinek a szekerét tolják, ha már mindenképpen elmennek szavazni április 3-án. Pedig nincs abban semmi, ha valaki a kínálatból nem a magyarok számára legészszerűbb megoldást választja. Ez így demokratikus. Van akinek a választásról ez a véleménye, van akinek az.

Szellőnek és Erősnek jobban esik a kollégákat kigúnyolni, mint bevallani nézőiknek az igazságot, a saját álláspontjukat. Talán cikinek érzik?

Egyben azonban biztosak lehetnek: méltatlan nevetgélésükkel senkit nem tudnak eltántorítani attól, hogy Orbán Viktorra szavazzon. Mint ahogy saját voksukról való sokat sejtető hallgatásuk sem visz egyetlen új szavazatot sem Gyurcsány Ferencnek vagy Márki-Zay Péternek.

Annyi történt mindössze, hogy ízléstelen párbeszédükkel újból kiállították saját erkölcsi és szakmai bizonyítványukat arról, hogy ki is valójában a propagandista.

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére