Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A „ződpolgármester” nincs a helyzet magaslatán

888.hu

2019.11.07. 19:45

Karácsonynak nehezére esett eldöntenie, részt vegyen-e a török elnök elleni tüntetésen.

Karácsony Sz. Gergely a Karmelita kolostorban tartott szerdai kormányülésre érkezve, a sajtó kérdéseire még azt válaszolta, hogy nem lesz a városban Erdogan török elnök látogatása idején, így nem fog részt venni az ellene szervezett tüntetésen sem.

Ellenben ma délután a közösségi oldalán már úgy fogalmazott, hogy ahogy megígérte, főpolgármesterként is tüntet „diktátorok” ellen, és a fotók tanúsága szerint kint is van a várost megbénító tüntetésen.

Ahelyett, hogy az Erdogan konvojra fogná a városszerte kialakult dugó (a sokkal erősebb biztosítással érkező Putyinnál nem történt ilyen), talán előre kellett volna gondolkodnia, és a helyzet megoldásán kellett volna dolgoznia a BRFK-val, a BKK-val és nem utolsósorban a csomópontokat megbénító megmozdulás szervezőivel, hogy a dolgozó emberek hazajuthassanak.

Frissítés: Karácsony Gergely újabb Facebook-posztjában szinte azonnal el is tolta magától a felelősséget, és állítása szerint arra kérte „a BKK és a BKV vezetőit, hogy haladéktalanul tegyék meg a tömegközlekedés helyreállításához szükséges intézkedéseket” a mai este után. Utólag.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére