Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Autós a dugóból: „Karácsony egy igazi beteg állat”

Horváth K. József

2021.06.25. 14:00

A 35 fokos hőségben fő az emberek agya a pesti dugóban araszoló kocsikban. Az egyik megkérdezett azt mondja, katasztrófa, amit Karácsony művel. Egy hölgy tarthatatlan állapotokról beszél, egy úr kerek perec kimondja, mi nyomja a szívét. Meg azt is, hogy Tarlós István sokkal jobban vezette a várost.

 

Karácsonnyal és mögötte Gyurcsánnyal visszatért a múlt, s ha nem vigyázunk, 2022-ben tovább terjeszkedik. A főváros belső részeinek egyidejű, teljesen észszerűtlen feldúlása éppen a budapestiek érdekeit sérti a legjobban, akiket Karácsony szavakban annyira szolgálni akar. De csak szavakban.

A Hír TV kérdezte meg a dugóban mérgelődő autósokat. A legszókimondóbb úr a következőket válaszolta: „Amit csinál Karácsony Gergely, az nagyon undorító dolog.

Megmondom az őszintét, hogy Tarlós István sokkal jobban vezette a várost. Ezek a biciklisávok – tisztelem a bicikliseket – nagyon egy nem jó ötlet volt. Mondjon le, nem egy normális vezető, egy igazi beteg állat.”

Volner János, a Volner Párt elnöke szerint mindenki készpénznek veheti, hogy Karácsony a dugódíj bevezetésére készül Budapesten. Ennek alapját szerinte a főpolgármester által idén márciusban elfogadott fővárosi klímastratégia adhatja. Még szerencse, hogy ehhez a kormánynak is lesz néhány szava.

A budapesti káosz persze egyáltalán nem meglepő, hiszen Karácsony a saját életét sem tudta konzekvensen menedzselni. Nyelvvizsgáját is hazudta, mint ahogy egyetemi állásaihoz is csak ügyeskedéssel juthatott, hiszen nem voltak meg hozzá a papírjai.

A közigazgatásra való alkalmatlanságát már zuglói polgármesterként bizonyította, ott egyenesen el akarták ásni. Főpolgármesterként pedig az egész főváros számára dokumentálja ugyanezt. Ez az ember akar Magyarország miniszterelnöke lenni. Aki még a saját sorsát sem tudja rendesen irányítani.

És ez Gyurcsány egyik favoritja. Talán mert könnyen irányítható, hiszen az egyszázalékos, támogatásmentes Párbeszéd elnöke.

Akit még az intézkedései miatt a dugóban dühöngő, ergo tapasztalatból beszélő autós sem tart normális vezetőnek.

Mentsen meg tőlük az Isten!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére