Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Amnesty a világ összes országában legalizálná a „búza”kapcsolatot és az abortuszt, a halálbüntetést viszont betiltaná

Horváth Tamás

2020.01.11. 15:10

A Soros-csicskák mernek nagyot álmodni.

Nagyon úgy tűnik, hogy az idén sem fog csökkeni annak a kultúrharcnak az intenzitása, amely a normalitáspártiak és a különféle devianciákat propagálók között zajlik. Az utóbbiakat képviselő egyik legkárosabb szervezet, az Amnesty International tudniillik már az év elején világossá tette, hogy mit is szeretne véghez vinni a Földön 2020-ban.

A Soros-csicskák a buzikapcsolat-abortusz-halálbüntetés hármas dimenziójában szemlélik a világot: az első kettőt mindenhol legálissá, a harmadikat pedig illegálissá tennék 2020-ban.

Célok 2020-ra:

  1. Az azonos nemű kapcsolatok legálissá tétele az összes országban
  2. Az abortusz legálissá tétele az összes országban
  3. A halálbüntetés betiltása az összes országban”

Sok mindent elárul a Soros-csicskák lelki világáról, hogy amíg az ártatlan, védekezésre képtelen, magzati fázisban lévő gyermekek abortálásának zöld utat adnak, addig a társadalomra komoly veszélyt jelentő gyilkosok mellett minden további nélkül lándzsát törnek.

Nem lesz könnyű az idei év, 2020-ban sem számíthatunk arra, hogy az elmebeteg gondolatokat terjesztő „haladók” lejjebb adnának a követeléseikből. Vegyük fel a kesztyűt, mert a tét nem kisebb, mint a normalitás még létező bástyáinak a megtartása!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére