Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Együtt már 14-én és egyedül "ünnepelte meg" március 15-ét

Vincze Viktor Attila

2018.03.15. 11:08

Teljesen abszurd, elõre hozott március 15-ei ünnepséget tartott az Együtt március 14-én. A kiscsoportos rendezvényen március 15-rõl kevés szó esett. Arról viszont sokkal több, hogy nem mûködik a nagy ellenzéki választási összefogás, mivel a semmilyen tagsággal és támogatással nem bíró balliberális mikropárttal, az Együtt-tel egyik ellenzéki párt sem kíván együttmûködni a választáson.

Az MSZP–Párbeszéd–DK-koalíciónak, az LMP-nek, a Momentumnak és a Jobbiknak is odaszúrtak az Együtt vezetői a pártnak azon az "előre hozott" március 15-i megemlékezésén, amely leginkább arról szólt, hogy miért is van egyedül az Együtt, illetve hogy miért áll bukásra az ellenzéki pártok választási együttműködése. 

Az Együtt pártelnöke, a brutális asszonyverés gyanújába keveredett Juhász Péter többek között arról beszélt "ünnepi" beszédében, hogy már csak nagyon kevés esélyt lát az összes ellenzéki párt összefogására. 

Juhász Péter szerint ez a helyzet kizárólag az eltérő pártérdekek számlájára írható, illetve annak tudható be, hogy az ellenzéki pártok az ország helyett csak a pártérdekeket szolgálják.

A párt elnöke szerint hiába van meg önmagában a bátorsága az Együttnek, az ellenzéki oldalon nincs meg a 2018-as választáson elérhető politikai változáshoz szükséges közös akarat.

Ha a pártok nem a saját, hanem az ország érdekét néznék, akkor egy ellenzéki jelölt szállna szembe a Fidesszel minden választókörzetben – mondta Juhász Péter, aki szerint hazudnak azok, akik azt mondják, a Jobbik nélkül nem tudnak 35-40 egyéni választókörzetet megnyerni a demokratikus ellenzéki pártok.

Az Együttnek a Budapesti H13 Rendezvényközpontban a március 15-i nemzeti ünnep előestéjén megtartott ünnepségén gyakorlatilag a párt teljes tagsága, azaz az összes képviselőjelölt és azok családtagjai vettek részt, ami nagyjából 200 főt tett ki. Mint ismert, az Együtt nem volt képes mind a 106 egyéni választói körzetben jelöltet állítani. A párt csak ötven képviselőjelöltet indít a választáson 15 megyében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére