Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Index-444 tengely elõre tudta hol és mikor lesz a provokáció Tusványoson

Horváth József György

2017.07.22. 18:58

A Soros-féle 444 és Simicska Lajos Indexe nevetségesen aprólékosan számoltak be arról a rövid provokációról, amit a miniszterelnök beszéde alatt egy fiatal nõ fütyüléssel hajtott végre, hogy megzavarja az eseményt. Az elmondása szerint székely származású, Budapesten élõ, LMP-szimpatizáns nõt a rendezõk kivezették.

Kósa Lajost később megkérdezték, hogy mit gondol az esetről, és azt mondta, hogy provokáció. Nehéz ezt másnak tartani, hiszen a nő pontosan tudta: ezzel csak a nézőket, a hallgatókat idegesíti, a miniszterelnök távol volt, semmit sem hallhatott a fütyülgetésből. A nézők viszont nyilvánvalóan nem egy kötözködő, cirkuszoló nő miatt jöttek oda, hanem hallgatni akarták Orbán Viktor beszédét. De mi is történt? A nő fütyülni kezdett, nem akarta abbahagyni, és nem akarta odaadni a sípot sem, ezért az egyik rendezők által megbízott biztonsági ember kivezette a rendezvényről.

Így szerencsére nem tudta tovább provokálni környezetét, akik a beszédre szerettek volna inkább koncentrálni. Az ügy így egy szempillantás alatt megoldódott: a nézők nyugodtan hallgathatták tovább Orbán Viktor beszédét, a fiatal nőnek pedig semmilyen bántódása nem esett. A provokátort egyet ért el: ezzel fel tudott kerülni az összes ellenzéki propagandaoldalra.

Egy dolog azonban elgondolkodtató: honnét tudták a Soros-Simicska médiumok, hogy kit kell filmezni, hol az az egyetlenegy provokátor a tömegben?

Nyilvánvaló, hogy előre tudták, hol lesz a botrány. Készültek rá. Ami ennél is szánalmasabb, hogy a nőt kérdezgető riportereik azt a képet akarták láttatni kérdéseikkel, hogy a nőt megverték. Csakhogy ez egyáltalán nem igaz. Ezt maga a kivezetett, székely származású nő is megerősítette, aki elmondása szerint a Városligetről és a vasárnapi zárva tartásról szeretett volna beszélgetni a miniszterelnökkel. A nő amúgy a Facebookon szervezkedett, és közös fütyülésre invitálta az embereket. A meghívottak közül azonban senki sem jelent meg, így a nő egyedül próbált fütyörészni.

A Kolozsvári Rádió videójából minden kiderül.

(Origo)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére