Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Baloldali rettegők figyelmébe: dolgok, amik nácik (a szvasztikás karkötőn kívül persze)

Horváth Tamás

2020.11.02. 20:30

Egy unortodox gyűjtéssel szeretnénk segíteni a baloldali újságírók és politikusok munkáját, hogy a jövőben ne csak a szvasztikás karkötő miatt érezhessék magukat a Harmadik Birodalomban.

Megkérdőjelezhetetlen tény a baloldali újságírók és politikusok körében, hogy mindenki, aki jobboldali, az szükségszerűen náci.

Így volt ez a jobbikos képviselőkkel is, akik mindaddig az NSDAP-tagok reinkarnációi voltak, amíg nem csatlakoztak a Gyurcsány Ferenc vezette baloldali összefogáshoz. Onnantól fogva, hogy beléptek a DK-holdingba, automatikusan elveszítették a náciságukat, sőt mi több, védettséget szereztek. Most már olyan dolgok miatt sem lesznek nácik a régebb óta balosok szemében, amik tizedéért 5-6 éve még egy nürnbergi per 2.0-ban találhatták volna magukat.

A jobboldali=náci axiómából kiindulva tehát nem az kérdés, hogy ki a náci (hiszen mindenki az, aki jobboldali), hanem az, hogy melyik nácit mikor és mivel lehet lekaraktergyilkolni úgy, hogy még nácibbnak, sőt már nácibűnözőnek számítson.

Állandóan figyelni, monitorozni kell a jobboldali közszereplőket, hátha hibáznak, akárcsak egy nyúlfarknyit is, és akkor kezdődhet a buli, melynek vége a nyilvános megégetés.

Ez történt Szalma Györggyel, az Origó újságírójával is, aki, mint azt a kedves Olvasó bizonyára tudja, egy szvasztikás karkötőt viselt a Pesti TV egyik műsorában. A nácit kiáltó kórust és a Szalmát feljelentő Momentumot nem zavarta, hogy a vádlott tisztázta magát:

az inkriminált ékszert Indiában kapta ajándékba, ahol a szvasztika egy több ezer éves, szerencsét hozó szimbólumnak számít.

Az Origó munkatársát még az sem mentette fel, hogy korábban rendszeresen publikált Izrael- és zsidóbarát, valamint náciellenes cikkeket. Egy náci ugyanis akkor is náci, ha éppen antináci dolgokat csinál. Szalma György pedig, mivel jobboldali, náci.

Szalma György karkötője | Fotó: Facebook

Azonban nem csak a szvasztikás karkötő lehet náci, sőt! A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk további náci dolgokat, amiket kiszúrván a baloldal hivatásos rettegői még hatékonyabban küzdhetnek az egész világot, közte piciny hazánkat behálózó nemzetiszocializmus ellen:

  • 888.hu –> Minden szentnek maga felé hajlik a keze, kezdjük tehát a 888-cal! Portálunk nevének jelentése mindenképpen náci, hiszen ki ne tudná, hogy az angol ábécé 8. betűje a H, így tehát 88=Heil Hitler. A 888 meg majdnem 88.

 

  • Veszprém körzethívószáma –> Aki a királynék városába telefonál, vezetékes szám esetén 88-cal kell, hogy kezdje a tárcsázást. Fentebb már leírtuk: 88=Heil Hitler.

 

  • Helly Hansen –> A világhírű norvég ruhamárka, a Helly Hansen rövidítése a HH (=Heil Hitler). Még szörnyűbb, hogy ez a náci rövidítés a cég által forgalmazott termékeken is gyakorta megjelenik.

 

  • Hugo Boss –> Mivel a Hugo Boss gyártotta a nácik egyenruháit, a Hugo Boss márka náci.

 

  • Volkswagen –> A Volkswagent a náci kormány alapította 1937-ben, eredetileg a Volkswagen Bogár gyártására. Aligha kell részletezni tehát, hogy miért náci dolog 2020-ban Volkswagent vezetni. Főleg autópályán, ami ugyancsak náci találmány.

 

  • Gazdasági fellendülés –> Bizony, még a gazdasági fellendülés is náci, hiszen Hitler alatt Németországban gazdasági növekedés indult meg.

 

  • Levegő –> A nácik levegőt szívtak, ergo a levegő náci.

 

Reméljük, sikerült segítenünk a nácikérdésben rendkívül következetes baloldali újságíróknak és politikusoknak, hogy a jövőben ne csak a szvasztikás karkötő miatt érezhessék magukat a Harmadik Birodalomban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére