Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Botrány: a náci-fasiszta Google Fordító szerint a 64 gender közül csak a nők és a férfiak szülhetnek

Horváth Tamás

2020.11.05. 12:18

Hosszú évek kínkeserves munkájával sikerült elérnünk, hogy mind a 64 emberi nemet elismerjék a haladó társadalmak. Aztán jön egy hitlerista techóriás, és virtuálisan deportálja 62 gender képviselőit. Skandalum!

Sajnos hiába telt el már 75 év a második világháború vége óta, a náci-fasiszta erők továbbra is a világ elpusztítására törnek. Képviselőik belülről rágják a globalizmusra, a multikulturalizmusra és a toleranciára épülő társadalmakat.

A legszomorúbb az egészben, hogy a sötétben bujkáló náci-fasiszták a liberális gondolat olyan régi harcostársait is a maguk oldalára tudták állítani, mint a Google. A valaha még egy szabad, sokszínű és igazságos világért küzdő techóriás ma már nyíltan hitlerista eszméket vall.

Ékes bizonyítéka ennek, hogy a Google Fordító azt állítja: a tudomány jelenlegi állása szerint létező 64 emberi nem képviselői közül csak a nők és a férfiak szülhetnek gyereket.

Felháborító, hogy 2020-ban, amikor küszöbön áll a valaha volt legalkalmasabb, legnyitottabb, legnagyszerűbb amerikai elnökjelölt választási győzelme, a haladás következetes harcosaiként ilyen és ehhez hasonló botrányokkal kell foglalkoznunk.

A náci-fasiszta Google mégis milyen alapon rekeszti ki a gyerekszülésből 62 gender képviselőit? Ez gyakorlatilag egy virtuális deportálás, nincs ezen mit szépíteni.

A következő mi lesz, azt fogják állítani, hogy a férfiak nem, kizárólag a nők szülhetnek? Botrány!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére