Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Botrány a Való Világban: véresre verethették VV Piros homlokát a szerkesztők?

888.hu

2023.01.06. 15:40

Trágya műsor.

 

A nélkülözés hetével indul a 2023-as év a luxusvilla lakói számára. Ezen alkalomból a szerkesztők nemcsak „kisemmizték”, hanem ajándékkal is meglepték a celebségre vágyó prolikat: új lakótársat kaptak egy kis disznócska személyében, aki nyilván beépített ember...

 

Felvillanyoz a tudat, hogy a rózsaszín, röfögős, kurtafarkú kis malacka bearanyozza a villalakók életét és ennek mi a tanúi lehetünk! Ráadásul nem is akármilyen ez az új lakótárs: a röfi talentuma, hogy képes egy helyre végezni a dolgát.

Egy igazi kis kultúrlény!

 

Mi a szuper erőd? A kulturális alkalmazkodás?

A disznócskával ellentétben a szerkesztőknek ugyanakkor közük sincs a kulturált viselkedési formához. Azt meg aztán végképp nem tudják, hogyan kell művelten gondolkodni. Még az intelligencia szó sem szerepel a szótárukban.

Mit is vártunk tőlük?

 

Van ez a szabály a villában: a játékosok nem alkalmazhatnak fizikai erőszakot a társukkal szemben. Ez eddig rendben is van, viszont ez az előírás – úgy tűnik – a szerkesztőkre nem vonatkozik. Játsszák az Istent, s nincsen számukra olyan feladat, amely túlontúl alantas, vagy fennkölt lenne egy VV-hez.

Áldoznak a szórakoztatás oltárán...

 

Kitalálták, hogy mennyire mókás lesz, ha viccesnek tűnő – de a gyakorlatban egyáltalán nem az – világrekordokat csináltatnak meg a villalakókkal.

A szopófantom VV Renike buja idomait bedobva twerkelt vagy egy órán keresztül. Úgy rázta a fenekét, mintha az élete múlna rajta. A popsi pedig csak úgy hullámzott, mint a tenger.

 

Egy másik feladatban VV Sajtostallér a fogával lyukasztgatta ki a lufikat. Értelme ennek mi volt, nem tudni, de legalább jót röhögtünk rajta.

Ja, nem...

 

VV Pirivel – akiről már ódákat zengtem a „Barna kobrával” töltött intim együttléteiről és szerelmi sokszögével kapcsolatban –, tojásokat törettek a homlokán. A világrekordot ugyan nem sikerült megdöntenie, mert csak 117 darab tojást végzett ki a „gyilkos fején” a megadott idő alatt.

A botrányt az keltette a közösségi médiában, hogy többen úgy látták, mintha Piros homloka vérezni kezdett volna a megpróbáltatás miatt. A procedúra után feldagadt az arca és még másnap is úgy tűnt, mintha „monoklija” lenne.

Az RTL esti összefoglalójában azonban szó sem volt vérről és érdekes mód az egész jelenet alatt többségében hátulról mutatták a lányt. Az élő streamet figyelők is arról panaszkodtak a Redditen, hogy miután nyilvánvalóvá vált a szerkesztők számára, hogy a lány feje vérzik, snittet váltottak, s olyan szögből kezdték el mutatni, amelyen nem látszott a játékos állapota.

 

 

Az eset megtörténtét támasztja alá az is, hogy sapkát vetettek fel a lánnyal, amit mélyen a szemébe húzott, eltakarván a felpüffedt homlokocskát, de minden törekvés ellenére még így is látszott az arcán, hogy mennyire megviselte a feladat.

Nemcsak a Redditen pörögtek ezerrel a témán, hanem még Mérő Vera is hosszú posztban akad ki az RTL-re a Facebook-on.

 

Azt hiszem, ezek után joggal teszem föl a költői kérdést: hol vannak ilyenkor az emberi jogi aktivisták? Az RTL-nek mindent szabad? Mindent megtehet?

 

Nem, nem. Nem mindent. Mindent IS.”

 

A korábbi fényéből erősen vesztő kereskedelmi tévé szerkesztői saját brutalitásukat és agressziójukat élik ki a villába bezárt embereken. Azt feltételezik, hogy amire kényszerítik őket, az szórakoztató és ártalmatlan.

Nagyon eltolódott az ingerküszöbük!

Nem beszélve arról, hogy seggére vertek 8500 forint értékű tojásnak, ami nettó pazarlás ilyen árak mellett.

 

Elmehetnek a toszba...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére