Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brit tudósok: Már megvan a függvény Orbán sorozatos győzelmére

Schüller Márton Imre

2022.04.04. 18:40

Egész éjszaka dolgoztak rajta, de megfejtették.

 

A tegnap megszavazott és bejelentett kétharmad után néha még a jobboldal is csak meglepve állt. A baloldalon azonnal pedig néhány perc csend után azonnal megindult a diskurzus arról, hogy mi is történt.

Miért szavaztak az emberek a jobboldalra, mikor MZP megmondta, hogy ő maga a jobboldal? Hol voltak a kommunisták és a fasiszták, akiket egyszerre képviseltek? Ha mindent úgy csinálnánk, mint Orbán, akkor miért Orbánra szavaznak? – buknak ki a kérdések egyszerre.

Természetesen egy sem marad megválaszolatlanul. Változatos megfejtések közt szemezgethetünk.

Túl sok a trágyával etetett gomba, Márki-Zay elszúrta, vagy a gonosz külhoni levélszavazatok miatt van az egész, a magyarok rosszak meg agymosottak, meghalt a szabad sajtó, mindenkit megvettek, rohadt nyugdíjasok stb....

(Ha az ember „igazán komoly” választ keres valaki, akkor érdemes lesz megnézni a Saller vagy a Kötöttfogás következő epizódját.)

Mostanra azonban kiderült, hogy ezek a válaszok azonban nem biztos, hogy száz százalékig fedik a valóságot, ezért brit tudósok egy csoportja egész éjszaka dolgozott egy matematikai megfejtésen, amit egy a Gellért-hegyen kihelyezett molinón publikáltak.

A függvény pedig így néz ki:

F(x) O1G = (N+1)*2/3

 

 

Első olvasásra laikusnak bonyolult lehet, de egyszerű. Az O1G koalíció ismeretlen számú kétharmadot hoz.

A tudósok az eddigi tapasztalatok alapján bizonyítottnak látják tézisüket, de a biztonság kedvéért négy év múlva újra tesztelik a függvényt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére