Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bruck kimondja: Gyurcsányék nem engedélyeznék, hogy a Kutyapárt mellettük induljon a választáson

Horváth K. József

2022.02.06. 18:00

Valóban nagy baj lehet a baloldalon, ha már a gyurcsányista Nyugati Fény egy az egyben közli Bruck Gábor, az ismert baloldali kampánytanácsadó álláspontját arról, hogy miként akarja megcsúfolni minden olyan, a választáson indulni akaró szervezet a liberális demokráciát, a véleménynyilvánítás píszi szabadságát, akik képesek a baloldali koalíció mellett elindulni április 3-án.

Bruck soraiban nincs egy józan megállapítás sem. Lényegében azt mondja, hogy aki a gyurcsányista baloldal ellenében elindul a Fidesszel szemben, az gazember. Megakadályozza ugyanis, hogy a két ellenérdekű csoport tisztán egymásnak feszüljön, s kettejük küzdelmében dőljön el a választás sorsa.

Emlékezhetünk rá, hogy ez a Bruck Gábor Demszky Gábor, Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferencné tanácsadójaként hívta fel magára a figyelmet. Néhány napja a Klubrádióban pedig arról beszélt, hogy a CIA beavatkozhat a magyar választásokba a baloldal oldalán. „Még nem tudjuk, hogy belép-e Amerika vagy sem... Mondjuk az FBI vagy a CIA az Amerika ilyen esetben, tehát nem tudjuk. Környező országokban azért elég jó ritmusban csinálták. Az a gyanúm, de erről semmit nem tudok, hogy néznek, és ha elég erős az ellenzék, akkor be fognak lépni. Nyilvánosságra kerülnek olyan információk, aminek nem örül az, aki éppen hatalmon van. Ebből szerintem sokat tudnak, az a kérdés, hogy használják vagy nem„.

Ugye az idézett szövegből nem az derül ki, hogy Bruck Gábor tiltakozik az ellen, hogy az amerikai titkosszolgálat esetleg beavatkozna a magyar választásokba, ami egy igazi demokratának alapvető érdeke lenne. Sokkal inkább az sugárzik a szavaiból, hogy nagyon is örülne egy ilyen beavatkozásnak, hogy ismét a gyurcsányisták kerüljenek hatalomra.

Bruck Gábor egyik fontos megállapítása volt korábban, hogy „Olykor vannak fontosabb dolgok az igazságnál.” Tehát nem fontos igazat mondani például akkor sem, ha az ember meg akarja szerezni a hatalmat

Az igazmondás aktuális sutba dobása annak kapcsán merült föl, hogy Bruck Gábor közölt egy, a demokrácia szempontjából meglehetősen bicskanyitogató posztot a Kétfarkú Kutya Pártról. Brucknak ugyanis nagyon nem tetszik, hogy a Kutyapárt indul a választásokon, amivel szerinte rontja a baloldal esélyeit. De orrol ugyanezért a Gattyán György-féle Megoldás Mozgalomra, illetve a kommunista Thürmer Gyula és Szanyi Tibor szövetségére is. Magyarán, Gyurcsányék publicistája szerint a baloldalon csak az indulhatna a választáson, akiket ők engedélyeznek.

Ez az igazi liberális diktatúra, ami szerintük persze a legteljesebb demokrácia.

Az igazságnál fontosabb dolgok közé sorolja Bruck továbbá azokat a riadalmat okozó hazugságokat is, hogy Fidesz győzelem esetén újra Moszkva fog diktálni, hogy megint kötelező lesz a sorkatonai szolgálat, hogy megint a legvidámabb barakk leszünk Kelet-Európában, hogy Budapesten épül újra a berlini fal.

A kampány ugyan hivatalosan február 12-én indul, de Márki-Zay zagyvaságai, választósértegető otrombaságai mellett megjelennek ilyen, tömény hazugságokat tartalmazó bejegyzések is. Ahogy annak az óhaja is jóváhagyólag kaphatott nyilvánosságot, hogy a CIA az ellenzék oldalán beavazkozhat a választásokba.

Csak egy dolog nem fontos ezeknek, a magyarok érdeke, a nemzet jövője, az állampolgárok boldogulása.

De pechük van. Nemcsak azért, mert a közvéleménykutatások szerint már most beleléptek a gereblyébe, hanem azért is, mert a magyarok jól tudják, hogy mennyit érnek a Böszme haverjainak hazugságai. Egy lyukas kétfillérest sem.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére