Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cseh-jelentés: indul a képviselőnő brüsszeli valóságshow-ja

888.hu

2023.01.18. 18:40

Közhírré tétetik: itt az új valóságshow! Színes, szagos, laktóz- és gluténmentes anyagokból készül, és már a kezdet kezdetén leszögezhetjük, hogy hiánypótló műsorról van szó. Az új YouTube-csatorna célja, hogy bemutassa, hogyan is működik az EU, és Cseh Katalin milyen munkát végez odakint, Brüsszelben.

 

 

A jó hírt maga a főszereplő, szerkesztő és oknyomozó riporter, a Momentum EP-képviselője, Cseh Katalin osztotta meg a nagyérdeművel. Alighanem tíz- és százezreket, ha nem milliókat szögez majd a laptopok és képernyők elé a képviselőnő magvas mondanivalója. A trágyával etetett, gombaként a sötét tudatlanságban vegetáló nézők most majd rájöhetnek, hol lakik – az uniós – úristen.

„Fontos szerintem, hogy minél többen lássák, hogy az európai törvények hogyan alakulnak, hogy mi is az a Brüsszel, ami elvileg olyan »veszélyes«, és amit »meg kéne állítani«.”
– mondta hamiskás mosollyal az arcán a képviselőnő a Cseh-jelentésre keresztelt – pardon, PC-nyelven: elnevezett – műsor beharangozójában. Azt ígéri, úgy mutatja meg az Európai Parlamentet, ahogy „még nem láthattuk”, ráadásul a Cseh-jelentésben a főszereplő, Cseh Katalin magánál az EP elnökénél, Roberta Metsolánál lobbizik uniós forrásokért.

 

Bár mostanában némi pejoratív csengése van a lobbi szónak, miután néhány megtévedt baloldali bárány lejáratta a kifejezést, de majd most Cseh szerkesztő, műsorvezető asszony fél kézzel visszaállítja a lobbizás régi fényét. Mi az neki! Már a műsort beharangozó képkockákon is olyan magabiztosan mozog a brüsszeli térben, olyan magától értetődő természetességgel kalauzol bennünket, mintha egyenesen az EP-ben látta volna meg a napvilágot. A brüsszeli hivatalok legapróbb ajtó- és fióknyikorgását, a folyosókon cipőtalpak nyikorgását, tűsarkúak koppanását is mérföldekről felismeri.

A közönség pedig a körmét rágva türelmetlenkedik, vajon milyen uniós hálószobatitkokat oszt meg a nézőkkel a Momentum vasladyje. Ki, hogyan és milyen módon fúrja a Magyarországnak járó forrásokat? Mi, illetve hány eurónyi különbség van a lobbizás és a vesztegetés között? Hány lába van a katari falónak? Hány ártatlannak látszó brüsszeli bárányt kapott el a gépszíj? Satöbbi, satöbbi...

Szóval kihegyezett érzékszervekkel várjuk, hogyan és mi módon világítja majd meg a Cseh-jelentés az európai törvénykezés alakulását, de ennél talán egy hajszálnyival izgalmasabbnak ígérkeznek a Brüsszelt megrázó korrupciós ügyek.

Ha nem sikerül, akkor nyilván a mi készülékünkben van a hiba.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére