Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dániel Péternek befellegzett

Horváth József György

2016.06.29. 23:09

Ennyi volt.

Sajnos az elmúlt hetekben sokat írtunk Dániel Péterről. Bekerült a legnagyobb magyar ellendrukkerek közé, habzó szájjal ócsárolta a magyar futballt, sőt még büszkélkedett is saját internetes ámokfutásával. De mi mindig is tudtuk, hogy csak a honvágy miatt teszi mindezt.

Magyarellenes gyalázkodásai, az Eb-n hősiesen helytálló magyar válogatott elleni uszításai bejárták az internetet, a kiégett dékás ügyvéd a károgók károgójává vált. Lekörözve Farkasházyt, Szanyi Kapitányt, a 444-et, az indexet, és még az Amerikai Népszavát is. Még Lázár kormányinfójára is elmentem azért, hogy megkérdezzem mi a kormány álláspontja az ilyen fajta, közösségi oldalakon történő nemzetellenes uszításokkal kapcsolatban.

Dániel Péter sivalkodása jobb és baloldalon is kiverte a biztosítékot. Ám ahogy az lenni szokott, senki sem menekülhet el az internetezők haragja elől. Dániel Péter magyarellenes, uszító bohóckodását pedig kő keményen torolta meg a magyar internetező közösség. Eseményeket és facebook csoportokat hoztak létre, szisztematikusan vadászták le a gyűlölködő dékás posztjait, sorra jelentették közösségi oldalát. Büszkék vagyunk olvasóinkra, akik közül többen is jelezték felénk, hogy hasonló akciókat szerveztek.

A magyar internetezők összefogtak a csapatukért, a magyar válogatottért, Dániel Péter pedig törlődött a facebookról.

Mocskát kegyetlenül megsemmisítették, de sajnos a hozzá hasonló trollokat nagyon nehéz végleg eltüntetni az internetről. Újabban, egy 40 kedveléssel bíró oldalon folytatja sivalkodását. Szerencsére, bebizonyosodott az is, hogy Dániel Péter fejlődőképes.

 

A régi oldalán folyamatosan törölgette a neki nem tetsző kommenteket, és egyből tiltotta azokat, akik nem voltak egy véleményen vele. Új oldalán már nem követi el ezt a hibát. Mit lehet mondani, megtört, behódolt a magyar internetezőknek. Szóval ha valami hülyeséget ír, nyugodtan kommentáljátok, hiszen egy valódi "demokrata" mindig meghallgatja a másik érveit.

Mára ezzel a jó hírrel zárjuk a boltot. Jó éjt, és sok fesztiválszexet mindenkinek!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére