Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dobrev Klára akar október 23-án tiltakozni, Apró Antal forog a sírjában

Schüller Márton Imre

2022.10.17. 13:30

Na ezt sem láttuk jönni...

 

Ki gondolta volna, hogy annak a népnyúzó kommunistának az unokája, aki „fasiszta csőcseléknek” nevezte és az '56-os forradalmárokat, egy nap október 23-án demonstrációt szervez? Vagy, hogy az a miniszterelnök-feleség hív az utcára, akinek férje ideje alatt október 23-án ismét jól megverették a magyar embereket?

Valami rossz viccnek hangzik ez és mégis komolyan gondolják.

A DK-nak és mindazoknak, akik bármilyen közösséget vállalnak Gyurcsánnyal, pont ezen a napon kéne sunnyogva hazakotródni, de mégis jó hogy meg akarnak mozdulni (mert az még egyáltalán nem biztos, hogy számottevő embernek lesz gusztusa ilyesmihez).

Most legalább ezen a napon is megláthatja ország-világ, hogy mikor nem ők kormányoznak, akkor nem verik laposra a tüntetőket, vagy a békés járókelőket. Értjük, persze, '56 ellenforradalom volt, 2006-ban pedig demokratikus gumilövedék, de mégis, most az „Orbán-rendszer által gerjesztett fortélyos félelem” közepette valahogy elmaradnak a lovasrohamok és rendőrök által kilőtt szemeket sem nagyon találunk.

A jobboldaliak számára, október 23-a egyik nagy üzenete, hogy emlékezzünk. Emlékezzünk arra temérdek sebre, melyet a kommunisták és utódaik kiosztottak a magyar népnek. Sose felejtsük el, bármilyen pofátlanul is próbálják feledtetni, hogy kiket nem szabad a hatalom közelébe engedni.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére