Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Donáth és Gyurcsány, avagy a bolsik Törpillája és a komcsik Hókuszpókja szkanderozik

Horváth K. József

2022.10.01. 12:20

Donáth Anna hamarosan megszülető kisbabája miatt egy időre hátrébb lép a politikai nyilvánosságtól, azonban az anyai örömök előtt nem akarta nyom nélkül itt hagyni a politika porondját. Facebookján azt jelezte, hogy a Momentum az a párt, amely a jövőben a legerősebb lesz az ellenzéki oldalon. Övé lesz a vezető szerep.

 

Nos, ez önmagában bájos. Gyurcsány – mint tudjuk – egy nappal korábban szintén erről biztosította a baloldal szavazóit.

Kívülről szemlélve a dolgot, nyugodtan mondhatjuk, hogy egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz. Teljesen mindegy ugyanis, Aprajafalván ki lesz a baloldal vezető pártja, hogy ott Hókuszpók vagy Törpilla fújja-e majd a passzátszelet. A politika nagypályáján ugyanis a választók már 12 éve kijelölték a győztes csapatot. S az időközi választások elsöprő jobboldali sikereit figyelve azóta sem mutatkozik semmiféle jele annak, hogy ezen változtatni akarnának. Főleg nem a csatár poszton, akit Gyurcsány, Dobrev vagy éppen Ujhelyi már számtalanszor igyekezett lejáratni a Brüsszelben a szerintük miatta dekkoló pénzekkel, megpróbálva Orbánt az ország gazdasági stabilitása útjában állóként feltüntetni.

 

De nem sikerült, mert a magyarok tudják, azok a pénzek éppen azért ragadtak ott, hogy a nemzet érdekei érvényesülhessenek. Ne pedig a hatalmat Gyurcsány ölébe pottyantva szolgáltassák ki Magyarországot a birodalmi terveket szövögető Unió önkényurainak, a brüsszeliták jobbágyaivá téve/alázva a magyarokat.

Donáth Annának a Momentum vezető párttá tételi törekvése annyival értékelendőbb Gyurcsányénál, hogy ő legalább odafigyelne a demokratikus játékszabályokra. Többséget akar teremteni maguk körül, s úgy akarja legyőzni Orbánt.

Ez voltaképpen tisztességes alapállás, még akkor is, ha beleszámítja, hogy a riválisa, Gyurcsány Ferenc ezen a magyar földön soha nem kaphat tömeges támogatást, annyira utálják őt a magyarok.

Tisztességes az a szókimondása is, amit az árnyékos asszonynak, Dobrev Klárának címzett, hogy „Magyarország következő kormánya nem ma és nem holnap fog felállni”. Ennek ellenkezőjét a DK ugye erőteljesen és szívesen sejteti.

 

Csak hát... Csak hát látni kell, hogy Donáth Anna sem képes kibújni a bőréből. Donáth Ferenctől Donáth Lászlón át ívelődő őskommunista felmenői az ő pályaívét is behatárolják. Ráadásul édesapja a kétkulacsosság mintapéldáját szolgáltatta azzal, hogy evangélikus lelkészként az ateista MSZP országgyűlési képviselőjeként is dolgozott.

És hát Donáth Anna a Momentummal úgy kezdte pályafutását, hogy a NOLIMPIA mozgalommal lerombolta a magyarok álmát, hogy olimpiát rendezhessen. Pedig 2 év múlva Budapestté lett volna a lehetőség, s nem Párizsé.

És ne feledjük, Donáth Anna – a papához hasonlóan – szintén egy fenékkel két lovat akar megülni. A magyarok bizalmának megnyerési szándéka mellett ugyanis egyetlen mondatával sem jelezte hátralépési szándékát a neomarxista-kommunista Európai Unió feltétlen szolgálatától, amelynek parlamentjén keresztül éppen Donáth volt Magyarország egyik leádázabb támadója az elmúlt években.

Ergo tök mindegy, kié lesz a vezető szerep a baloldalon, ebből a magyaroknak nyilvánvalóan semmi előnyük nem származik.

Az viszont lelki szemeinknek kifejezetten szórakoztató műsor, ahogy a komcsik Hókuszpókja és a bolsik Törpillája szkanderozik.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére