Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Eddig tartott a Botka-féle bojkott

Nagy Gábor

2017.10.28. 10:50

Megállíthatatlannak tûnik a szocialisták lejtmenete. Ezt a legfrissebb kutatás is igazolja. Talán pont ezért úgy döntött a pártvezetés: feloldják a bukott miniszterelnök-jelöltjük által erõltetett média-bojkottot.

Megállíthatatlannak tűnik a szocialisták lejtmenete. Ezt a legfrissebb kutatás is igazolja. Talán pont ezért úgy döntött a pártvezetés: feloldják a bukott miniszterelnök-jelöltjük által erőltetett médiabojkottot.

A Magyar Idők úgy tudja, hogy az MSZP novembertől fokozatosan feloldja a 888.hu, a Lokál, a Ripost, az Origo, a TV2, a köztévé, a Magyar Idők, a Magyar Hírlap, az Echo TV és a PS.hu elleni bojkottot.

Visszatérnek a szocialisták – de csak óvatosan

A lap azt írja, a szocialisták először lábujjhegyen próbálkoznak majd visszatérni; kezdetben vágatlan, élő műsorokban, illetve visszaegyeztetett formában fognak nyilatkozni a sajtónak,  idővel azonban "visszatérhet" normális kerékvágásba a munkakapcsolat.

A szocialisták azt is elismerték, 'nehéz volt a böjt' – bár arról hivatalos döntés sosem született. Mindezt csak a szocialisták bukott miniszterelnök-jelöltje, Botka László erőltette a pártban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére