Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy kép, ami bizonyítja, hogy a Balaton a legszabadabb hely a Földön

Balaton Boglár

2019.09.08. 20:00

Szabadság, antipíszí, Balaton.

Itt van az ősz, közeleg a tél. Még csak szeptember eleje van, de már most hiányzik a balatoni nyár...

Mi, magyarok szerencsések vagyunk. Van egy gyönyörű üdülőhelyünk, Közép-Európa legnagyobb tava. Északi és déli partján jó borok, remek éttermek, igényes strandok, kikötők, horgászstégek várnak minket minden évben. Vízibiciklizni, vitorlázni a Balatonon a legjobb, a sajtos-tejfölös lángos vagy a kürtőskalács pedig mindig jólesik. Bár az árak egy kicsit elszálltak az elmúlt években (a hosszú lépés 250-300 forint, míg 10 éve csak 80 forint volt), de európai szinten még mindig a Balaton az egyik legolcsóbb üdülőhely.

Németek, belgák és britek is szívesen látogatják a balatoni strandokat, szállodákat. Ugyanis a balatoni strandokon nem kell tartani migránsok zaklatásától, merényletektől, bűncselekményektől. Míg a német strandokon katasztrofális volt a helyzet idén nyáron, és az iratellenőrzés bevezetése mellett biztonsági kamerákat telepítettek, valamint további szigorításokat rendeltek el, addig a Balatonon maximum attól kellett tartani, hogy ne boruljon ki a kezünkből a nagyfröccs a jó hangulat közepette.

De van még egy dolog, ami miatt tényleg a Balaton a legszabadabb hely a Földön. A Balatont nem hódította meg a liberális cenzúra és újbeszél, a politikai korrektség esztelensége és egyéb haladó betegségek.

A Balaton egy egészséges, szabad hely, ugyanis a NÉGER FAGYIRÓL nem a rasszizmus jut az eszünkbe, hanem egy finom öntet.
A Balatonon leírhatjuk, kimondhatjuk, mert ezt a finomságot sok-sok éve így hívják idehaza. Mindig is így volt, ezután is így lesz. Nincs liberális cenzúra és lincselés egy ártatlan szó miatt, ami mögött a paranoid haladók rasszizmust látnak. Míg a belgák és franciák átnevezték a négercsókot, mert valami ostoba gyökér kitalálta, hogy a szó offenzív, addig a Balatonon nyugodt szívvel kérhetünk néger fagyit, vagy néger öntetet. És nem azért, mert rasszisták lennénk, hanem mert ez a neve, és mi így szeretjük. Magyarország egy szabad hely, a Balaton pedig a legszabadabb hely a világon. Szóval hajrá, balatoni fagyizók! Hajrá, magyarok!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére